INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Ofertă-surpriză pentru Lucescu » Ar putea antrena o formație la care evoluează doi români

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 09:20

Rămas liber de contract după doar un sezon la Zenit Sankt Petersburg, Mircea Lucescu, 71 de ani, a primit o ofertă surpinzătoare.

Antrenorul român este la dorit de Ludogoreț, echipa românilor Claudiu Keșeru și Cosmin Moți. Presa din Bulgaria anunță că șefii echipei caută un înlocuitor pentru antrenorul Georgi Dermendzhiev, al cărui contract a expirat în această vară.

Astfel, Lucescu este primul nume de pe lista bulgarilor. În afară de reputația sa, unul dintre avantajele românului este faptul că lucrează foarte bine cu brazilienii și a creat un model de succes la Șahtior, ceea ce doresc și șefii lui Ludogoreț. Totuși, salariul pe care Lucescu îl cere ar putea fi un impediment, la Zenit primind 4 milioane de euro pe an.

Un alt nume pe lista lui Ludogoreț este Dimitar Dimitrov, antrenorul lui Irtysh Pavlodar.

Ludogoreț este cea mai de succes echipă a Bulgariei din ultimii ani, câștigând campionatul de 6 ori la rând, începând cu 2012. De-a lungul carierei, Lucescu a mai antrenat la Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș și Șahtior Donețk.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  18 Iulie 2017, 17:00

Ce sa-l invete pe Keseru ? Luce face buba la picior cand da in minge. Vorba regretatului Vasile Ianul: ,,Știft jucator, știft antrenor,, !

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  18 Iulie 2017, 10:13

Se pare ca moda antrenorilor mamuti si depasiti a cam apus... Nea Luce nu mai face fata in campionate in care mai mult de doua echipe se bat la titlu iar echipa lui nu are bani indeajuns ca sa cumpere arbitri. Trebuie sa fii cu capul sa platesti un antrenor de peste 70 de ani cu 4 milioane.

saviola3_4
saviola3_4  •  18 Iulie 2017, 09:49

si pe zenit nu i-a antrenat tot el, sau ati uitat? nea Luce vine la rapid, ce ludogotetz visati?:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează