INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

UPDATE Reacția Barcelonei după informațiile că Neymar va pleca la PSG. Șeicii vor să plătească clauza de 222 de milioane de euro

Neymar, foto: reuters
Neymar, foto: reuters

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat marti, 18 iulie 2017 12:49

Atacantul celor de la Barcelona, Neymar, este dispus să negocieze o eventuală plecare de la formația catalană la Paris Saint-Germain, conform presei engleze.

UPDATE

Clubul Barcelona a reacționat la informația apărută în presă: "Sunt 200 la sută sigur că Neymar va rămâne la Barcelona"

Conform jurnaliștilor spanioli, brazilianul își dorește să ajungă în capitala Franței pentru a putea să iasă cu adevărat din umbra lui Messi.

Tatal lui Neymar se va deplasa în aceată săptămână la Paris pentru a discuta Nasser Al-Khelaifi, patronul lui PSG, detaliile cu privire la eventualul transfer.

Fotbalistul sud-american ar putea face parte dintr-un plan prin care Marco Verratti să ajungă pe Camp Nou, iar PSG să se aleagă cu Neymar și să mai plătească o sumă de bani.

Starul Barcelonei este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Europa în momentul de față, având un salariu de 17 milioane de euro pe sezon și va fi greu de convins din acest punct de vedere să accepte o mutare.

Robert Fernandez, noul director al Barcelonei, nu este însă dispus să îl cedeze pe Neymar pentru aducerea lui Verratti.

"Intenția noastră este de a nu pierde jucătorii importanți pentru aducerea lui Verratti. Intenția noastră este să îmbunătățim echipa", a declarat Fernandez.

Neymar a fost adus în 2013 de la Santos, în schimbul a 88 de milioane de euro și a marcat peste 100 de goluri în tricoul echipei blaugrana.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
spinoza
spinoza  •  18 Iulie 2017, 13:18

Messi mai joaca 2-3 ani la nivel inalt apoi...? Nu-l lasa Barca pe Neymar!

andrei.33
andrei.33  •  18 Iulie 2017, 13:11

cancan

Vezi toate comentariile (2)
Comentează