FOTBAL  »  LIGA 2  »  OLIMPIA SATU MARE

Olimpia Satu Mare a demolat-o pe KSE Târgu Secuiesc, scor 9-0! Două goluri pentru Demba Toure

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2017 17:21

Olimpia Satu Mare a pus capăt cantonamentului efectuat la Poiana Braşov prin disputarea unui joc amical cu o formaţia KSE din Târgu Secuiesc.

Divizionara secundă s-a impus la scor, 9-0, cu o dublă trecută în contul lui Demba Toure, unul dintre cele mai sonore nume la capitolul transferuri în această vară, cu echipe precum Dinamo Kiev, Lyon sau Grasshopers Zurich în CV-ul său, Toure s-a acomodat cu realităţile fotbalului mic din România.

"Ne va juta foarte mult în demersul nostru. Un jucător cu un nume important pe care ne vom baza în campionatul următor pentru atingerea obiectivelor pe care le avem", a punctat tehnicianul Olimpiei, Tibor Selymes.

Gruparea sătmăreană revine la antrenamente astăzi după amiază în cadrul unei săptămâni care cuprinde, miercuri, un test important, în Ungaria, cu o echipă de primă ligă, Debrecen.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează