INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

Totti, jucătorul Universului » Își va trimite tricoul cu numărul 10 în spațiu!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 11:09

Un tricou cu autograf al fostului căpitan al Romei, recent retras, va zbura în următorul satelit ce va fi lansat de agenția Avio.

După ce a trimis ultimul balon atins ca fotbalist în peluză, Francesco Totti vrea să țintească mult mai departe decât stadionul Olimpico. Și să spargă frontierele pământene.

Fostul căpitan al Romei va ajunge și în spațiu, dar nu personal, ci prin intermediul tricoului său cu numărul 10 ce va zbura în proximul satelit lansat de Avio!

Propunerea a fost făcută marți de clubul giallorosso, pe contul de Twitter, iar Francesco a reacționat imediat, postând un filmuleț în care-și pune autograful pe tricoul pregătit de aventura în Cosmos.

Ideea, parte a seriei de evenimente ce marchează retragerea lui Totti după 25 de ani la echipa capitolină, a fost preluată de Avio, prin acceptarea provocării. "Și dacă ne ocupăm noi de lansare?", răspund cei de la agenția spațială italiană.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează