FOTBAL  »  LIGA 3  »  AFC RAPID

UPDATE / OFICIAL Primăria a luat Rapidul! 3 detalii despre acordul încheiat azi și primele reacții oficiale: "Deja așteptăm derby-urile cu echipa Armatei, Steaua"

Articol de , - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 15:11

Primăria Sectorului 1 a primit azi dreptul de a folosi, până la licitația organizată  pentru cedarea brandului Rapid, sigla, culorile și denumirea triplei câștigătoare a titlului.

update

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat că echipa va fi înscrisă în Liga a IV-a, unde ar putea întâlni chiar din primul sezon CSA Steaua.

"Sunt foarte bucuros că am reuşit să închiriem marca Rapidului până se va soluţiona licitaţia. Vom înscrie echipa în liga a patra şi deja aşteptăm meciurile cu echipa Armatei, Steaua. Din câte înţeleg, suporterii ambelor echipe aşteaptă aceste întâlniri", a spus Dan Tudorache.

Știre inițială:

Gazeta Sporturilor vă prezintă, în urma unui dialog cu lichidatorul judiciar al FC Rapid, Mihai Florea, 3 puncte care să lămurească acest acord.

1. Azuga Waters și ANAF au aprobat

Mihai Florea susține că "Azuga Waters și ANAF, principalii creditori ai FC Rapid, au fost de acord cu acest acord. Nu putem vorbi despre un împrumut lunar, ci de un acord pentru folosirea siglei, culorilor și denumirii până la licitație, care va avea loc în a doua jumătate a lunii septembrie".

2. 5.000 euro pe lună

Suma pentru care Primăria ar prelua lunar dreptul de a folosi sigla, denumirea și culorile este de 5.000 de euro pe lună. "E o sumă cu care suntem de acord. În plus, ne bucură interesul.

Vom vedea, până la licitație, care va fi suma de pornire, iar interesul ridicat nu poate decât să crească această bornă", susține Florea.

3. Oricine în afară de Primărie, abia de la anul!

E cert: oricine va câștiga licitația în afară de Primăria Sectorului 1 nu va avea dreptul să se înscrie în campionatul curent ca Rapid.

"Licitația se va desfășura după începerea campionatului. Astfel, dacă licitația nu va fi câștigată de Primăria Sectorului 1, eventualul câștigător va putea folosi brandul abia din sezonul 2018-19.

Sau îl poate folosi din această toamnă dacă se va asocia cu Primăria Sectorului 1", conchide Florea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (131)
wishmaster
wishmaster  •  21 Iulie 2017, 11:29

super ... de-acum in tribune se va asculta doar Rosu si Negru, iar Rosu si Negru de Stendhal va fi romanul de capatai al suporterului korsikan! Doamne, zici ca e roman suprarealist ... ati fost infiintati de Komintern, ati fost reinviati de urmasii kominternistilor :D o sa ramaneti in memoria fotbalului romanesc drept vehiculul electoral al starostelui de Teleorman si al pesedeului ... sa va puneti si 3 trandafiri pe steaguri mah :)) da' sa fie negri ca sa faca contrast ....

legendavisinie
legendavisinie  •  20 Iulie 2017, 23:50

Va exista un parteneriat public-privat. Rapidul renaște!

iobag
iobag  •  20 Iulie 2017, 23:42
Postat de ucluj2011 pe 19 Iulie 2017, 19:36

Fiecare face ce poate. Dacă ar exista NUMAI echipele cu "bani proprii" atunci NU ar mai exista fotbal în România și nici Liga I.... sau poate ar exista o Ligă cu vreo 5-6 echipe... ar fi interesant. Asta e. Țară săracă , măsuri extreme... ncio problemă. Fisuri și de logică și de fair-play sunt la toate nivelele la noi ... și tu vrei ca TOCMAI în fotbal.... tocmai ACUM cînd este vorba de Rapid , lucrurile să fie și logice... și fără fisuri... și fairPlay.... IMPOSIBIL meștere. Lasă că-i bine. Să ia Primăria Rapidul. După cum spuneam.... "Liga I fără Rapid..... "....... și chiar așa și este.... Liga I nu mai are nici un "haz"... este STEARPĂ. STEAR-PĂ.

Ce o sa venerezi tu va fi o clona penibila, vopsita numa bine pentru strans voturi de la prosti. Vrei sa vezi rapidul? Cauta prin istoria fotbalului, pe la coada listei. Sau adu niste lopeti.

Vezi toate comentariile (131)
Comentează