FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

EXCLUSIV Răspuns prompt din partea unui suporter al Stelei după declarațiile de susținere ale lui Ilie Dumitrescu pentru FCSB: "Calci în picioare zeci de mii de suporteri care te-au iubit"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 11:13

18 ani în tricoul Stelei n-au fost de ajuns pentru ca Ilie Dumitrescu să nu-i dezamăgească pe unii dintre suporteri.

E clar că războiul FCSB - Steaua a scindat nu doar suporterii, ci și jucătorii care au scris istorie pentru clubul din Ghencea.

Ultimele declarații ale lui Ilie Dumitrescu de la TV Digi Sport l-au făcut pe unul dintre fanii de la Peluza Sud să-i trimită un mesaj prin care să-și arate surprinderea și totodată dezamăgirea față de faptul că fostul mare internațional român este de partea lui Gigi Becali în acest război.

CE SPUNEA ILIE:

"Dacă se întâlnesc în Liga 1, n-am niciun fel de stres la meciul ăla. Eu ţin cu FCSB. Da, împotriva Stelei, împotriva siglei. Pentru că eu cred că acele legende - Lăcătuş, Iovan, Aelenei, Tudorel Stoica, Bumbescu, poate Gabi Balint - s-au alăturat acestui proiect pentru că are emblema. Proiectul ăsta, dacă nu va fi unul de top, va fi regretabil. Îi respect necondiţionat pe cei care cred în proiectul ăsta. Îi respect pe aceşti susţinători, pentru că au scandat cândva şi numele meu, au fost alături de mine.

Dar asta nu poate să-mi schimbe mie părerea. Pentru mine, care nu pot da verdicte sau să schimb o decizie definitivă şi irevocabilă, Steaua lui Becali este cea care a continuat activitatea, cea de la care eu m-am retras. Când s-a facut tranzacția, Gigi a fost păcălit! Într-o tranzacție există un învins și un câștigător, iar Gigi a fost învinsul. Sunt «n» tranzacții care nu s-au făcut în regulă în țara asta. Cel care pierde este Gigi Becali. El a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua".

REACȚIA SUPORTERULUI:

La scurt timp de la această declarație, fanul Stelei i-a scris un mesaj pe pagina de Facebook, pe care a fost de acord să-l ofere și Gazetei Sporturilor. 

"Eram prea mic în '86 ca să conștientizez. Așa că la vârsta de 7 ani am devenit stelist pe viață. Se întâmpla în timpul campaniei europene 1988-1989. Sparta Praga, Spartak Moscova, Goteborg, Galatasaray... (mai ții minte golurile? Cum te bucurai alergând cu mâna sus? Eu încă da) și a culminat cu finala versus Il Grande Milan. După, țin minte și acum că am plâns, ca un copil ce eram. Dar în același timp conștientizasem cât de tare mă atașasem de acest club. Și au urmat ani minunați. La Steaua și la Națională. Eram într-o tabără la Timișul de Sud când s-a jucat România - Argentina. O sală de mese plină cu puștani urlând la golul tău, domnul Cristian Țopescu nu avea nicio șansă să se mai facă auzit la noi acolo. 3-2! Două goluri și un asist! Contra lui Batistuta!!!.

După ceva ani te-ai întors la Steaua, altă perioadă de glorie. Din nou cu Lăcătuș, Belodedici, tricourile acelea adidas, foarte largi, cu brandul Dialog pe piept. Aveai numărul 24, dacă ai ști cât am cântat pentru tine. Ai declarat la Digi, cum că ești suporterul FC FCSB într-un posibil meci viitor contra Stelei, declarație venită la doar o zi după ce Steaua București se antrena în Ghencea sub privirile lui Lăcătuș și ale suporterilor. Și nu pot să te înțeleg. Ilie, ce s-a întâmplat? Sunt deja toate probele posibile că Gigi a furat o identitate, a ascuns-o față de jucători și suporteri deopotrivă. Ce îți aduce ție aminte de spiritul stelist la echipa din Berceni? Nu pot decât să mă declar profund dezamăgit de atitudinea ta per ansamblu vizavi de relația cu G. Becali, departe de mine să înțeleg de ce îi iei partea, dar să știi că spunând aceste lucruri, calci în picioare zeci de mii de suporteri fideli care te-au iubit la fel ca mine. Semnat, un fost fan."

Mesajul i-a fost trimis lui Ilie Dumitrescu în urmă cu două zile de suporterul Stelei de la Peluza Sud, care e cunoscut sub numele de Koma. 

5e9b044f d643 4a9b bb3d d933d5ce0da0

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (123)
johhny_cage
johhny_cage  •  21 Iulie 2017, 20:46
Postat de Solomon Neagu pe 20 Iulie 2017, 20:57

Dragul meu suporter stelist Koma,intr-un fel avem aceasi poveste pt. ca si eu am inceput "viata"de suporter stelist tot cam la aceasi varsta cu a ta, mai precis in anul 1968 incepand cu generatia lui Haidu,Sarmareanu,Halmageanu,Ciugarin,Cristache,Tataru,Creiniceanu,continuand cu Iordache, Iordanescu,Dumitru,T.Stoica,R.Troi,M.Raducanu,V. Nastase,Sames,Vigu,apoi Balint, Dukadam,Majearu,Belodedici,Iovan,Lacatus,Piturca,D. Petrescu,I.Dumitrescu,Balan,Barbulescu,Bumbescu,M.Puscas,Stangaciu,A. Ilie,Panduru,Militaru,D. Prodan,Dobos,Radoi,Banel,Dica,Ghionea,Carlos,Goian,Hamutovschi,B.Stancu,Tataruseanu,Chiriches,Gardos,Chipciu,Stanciu,Varela,inclusiv cei actuali STELISTI,iar celor pe care nu i-am mentionat le cer scuze in mod public ! Asadar am citit articolul tau publicat de GSP in mod special, fiind adresat lui I. Dumitrescu un stelist pursange crescut in pepiniera din Ghencea de catre marele slefuitor de talente Petre Mihai era numele sau,iar acum "s-a dat cu Satana de Becali" in acceptiunea unora dintre suporteri stelisti carora doresc ca sa le pun cateva intrebari pertinente,spun eu la care doresc si oarece raspunsuri ! 1- de la cine a preluat in mod fraudulos brandul si echipa Steaua G. Becali ? 2 - de ce a fost recunoscut timp de 11 ani G. Becali drept patron al echipei de fotbal Steaua de catre CSA Steaua si a pus la dispozitie contracost toata infrastructura bazei sportive din Ghencea,daca acea echipa nu era Steaua Armatei ???

Nu sunt koma, dar iti raspund eu pe scurt: 1. Cu ajutorul oamenilor corupti din MAPN, normal. In frunte cu Victor Babiuc, chiar si Boroi, Gatu si cine a mai fost de vina din interiorul clubului + alti politicieni "renumiti" ca Hrebenciuc + influenta interlopa. Va intreb si eu ceva: Cum si-a facut Becali averea cu care s-a bagat in seama la Steaua ca un Mesia? Cu banii din schimbul de terenuri ilicit facut cu oamenii din conducerea Armatei la vremea aia. Alte timpuri, alte medote de musamalizare. Dovada? Si becali si babiuc au facut puscarie impreuna din acest motiv. Prea putin timp din pacate. 2. Procesele au inceput cu mult timp in urma, dar presa, suporterii si toata miscarea stelista in general, a fost MINTITA de becali, care (pe scurt) a furat identitatea fara acordul CSA. Detaliat, cautati motivarea in cazul brandului, sunt multe dovezi pe internetul asta magic. O alta cauza, tot George Boroi a stopat si a profitat in continuare de aceasta confuzie cum ca becali detine Steaua. Nu era adevarat, anul 2014 a confirmat irevocabil acest lucru, Boroi a fost invitat afara din club un an mai tarziu. 3-4. NU STIU! Sunt si ei vinovati, am zis mai sus. Dar asta nu inseamna ca punctele 1 si 2 nu sunt adevarate, mai mult de atat, se pot proba. 5. Nu, nu se putea instraina, acesta fiind unul din motivele pentru care becali si-a facut propria marca, adica sigla asta din dreptul meu, declarata nula o data cu decizia din 2014. 6. Steaua Radoveanu nu este confundata nic

1399220290169899
Alex Mihai  •  21 Iulie 2017, 10:49

zecile de mii de suporteri ...vor fi ne Arena Nationala.....la meciul cu Plzen.....Meci pentru UCL.....acolo unde e STEAUA ......nu la amicalul cu COMPREST BUCURESTI......Steaua nu a retrogradat niciodata........acolo vor fi cei 600-700 de ''suporteri'' din Peluza Sud.....care oricum nu mai participau la meciuri de ceva vreme......

1475491275846179
Maracineanu Ion  •  21 Iulie 2017, 01:07

Kono sa vorbeasca in numele lui nu in numele la mii de suporteri ! ca nu te cunoaste nimeni !

Vezi toate comentariile (123)
Comentează