FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Prunea și Panduru pornesc ofensiva împotriva lui Burleanu: "Milioane de euro se scurg prin contracte politice, sunt bani publici sifonați!"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 21:52

Florin Prunea a reacționat dur după ce Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al FRF, n-a fost dat afară după mesajele suburbane trimise lui Justin Ștefan, secretarul general al LPF. Mesajele au fost prezentate în exclusivitate de Gazeta Sporturilor.

"Fotbalul românesc e în moarte clinică. Ei fac doar chestii de imagine. Cum poți tu, Răzvan Burleanu, să nu-l dai afară pe Bodescu? El l-ar da afară și mâine, dar milioane de euro se scurg prin contracte politice, sunt bani publici sifonați prin contracte și se teme să nu înceapă să vorbească!

El nu întâmplător a ajuns președinte acolo. Sunt zeci de milioane de euro pentru organizarea EURO 2020", a spus Prunea la TV Dolce Sport.

Basarab Panduru îl susține pe fostul președinte de la Poli Iași și spune că acesta are mari șanse să câștige președinția FRF.

"Probabil că Prunea se va bate cu ei, probabil va candida la președinția Federației. Eu cred că Prunea are șanse mari să câștige la FRF.

Văd că toți zic că se știe deja președintele. Păi, dacă se știe deja președintele, dar situația nu e bună, nu e de datoria noastră să facem ceva? Acum trebuie să ajutăm. E de datoria tututor să facem ceva să aducem fotbalul pe un drum corect", a declarat Panduru pentru aceeași sursă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
105166453285268
Kunta Kinte  •  21 Iulie 2017, 09:14

pruna ***,mi-ai mincat tineretea ; acuma ce *** mai vrei?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  21 Iulie 2017, 01:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  21 Iulie 2017, 00:56

Serios? Prunea presedintele FRF??? WTF??? Uitati-va ce comportament are, ce vocabular, ce infatisare ingrozitoare...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează