FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Anamaria Prodan a vorbit despre incidentul dintre Bălan și Niculescu: "Au mai avut mici probleme în trecut"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 22:51

Adrian Bălan, atacantul celor de la FC Voluntari, a fost trimis la echipa a doua după ce în partida cu FCSB l-a înjurat pe tehnicianul Claudiu Niculescu.

Impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, a comentat incidentul și susține că nu înțelege ce l-a determinat pe fotbalist să aibă o asemenea reacție.

"Nu se pune problema de influență. Președintele Dan Leasă vorbește de 4 luni să-i prelungim contractul. Fotbalistul a primit o ofertă foarte, foarte bună din străinătate și am întrebat care ar fi prețul. Lucrurile mergeau bine.

Este inexplicabil, oricâte divergențe avea cu antrenorul. Ei au mai avut mici probleme și în trecut, probabil chestii nerezolvate. Probabil a fost o ieșire necontrolată în momentele acelea.

Credeți că este vreun antrenor care nu e înjurat de jucători? A fost o refulare. Nu are o explicație, probabil s-a simțit neapreciat, a fost un semnal de alarmă tras prost. Este la echipa a doua pentru o perioadă de 3 luni", a spus Anamaria Prodan la TV Digi Sport.

În partida cu FCSB din prima etapă, încheiată cu victoria 2-1 a roș-albaștrilor, Adrian Bălan a marcat pentru 1-1 și a celebrat reușita într-un mod total neobișnuit, înjurându-și antrenorul.

Scena l-a lăsat mască pe Claudiu Niculescu. El și ceilalți membri ai staff-ului săriseră de pe bancă la reușita superbă a atacantului, însă expresia feței antrenorului s-a schimbat instantaneu când s-a trezit față în față cu marcatorul său, care-l înjura ca la ușa cortului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează