INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - AC MILAN, JOI, 21:00, DIGI ȘI LIVETEXT GSP.RO

Donnarumma prin Strehaia, Filiași și Ghelmegioaia » Gazeta a urmat drumul pe care-l va face joi AC Milan pe ruta Craiova - Ișalnița - Filiași - Strehaia - Drobeta Turnu Severin

Articol de , - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 00:15

Gazeta a urmat drumul pe care-l vor face joi elevii lui Vincenzo Montella pe ruta Craiova - Ișalnița - Filiași - Strehaia - Drobeta Turnu Severin.

Chiar dacă Leonardo Bonucci nu vine la Craiova, iar titlul de "Leo de la Strehaia" nu e actual, jucătorii lui AC Milan vor parcurge totuși traseul pitoresc până la Severin. Mâine, între 08:00 și 10:00, Gianluigi Donnarumma și colegii săi vor trece prin sate precum Coțofenii din Față sau Lunca Banului pentru a ajunge la cazarea de lângă Dunăre, hotelul Club G.

Marți, Gazeta Sporturilor a parcurs, în aproximativ același interval orar, același traseu, izbindu-se de un drum mult mai bun decât era de așteptat, de povești colorate, peisaje mixte și personaje pitorești. 

Nu rata în ediția tipărită de astăzi un reportaj de excepție! Ce imagini vor vedea italienii în drumul lor spre Severin. Poți răsfoi Gazeta și în varianta online, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Donnarumma prin Strehaia, Filiași și Ghelmegioaia » Gazeta a urmat drumul pe care-l va face joi AC Milan pe ruta Craiova - Severin
Hagi vinde în Portugalia! 5 milioane de euro pentru două dintre vedetele Viitorului
Comanda PSD: Dinamo pe TVR! Cum au refuzat ”câinii” o ofertă mai mare pentru meciul de Europa League
Azi vine oferta! Dinamo își pierde căpitanul după turul cu Athletic
Cele mai tari ponturi pentru meciurile de Champions le găsești în pagina rezervată pariurilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
red77
red77  •  26 Iulie 2017, 08:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ostile_rumeliei
ostile_rumeliei  •  26 Iulie 2017, 08:31

Oltenia, eterna Terranova...

claudiu.h12
claudiu.h12  •  26 Iulie 2017, 07:23

Pai daca vine Milan ar trebui poleit drumu cu aur? Aia de la milan vor fi super şocati? Romanii nu mai sunt socati zilnic , in plus si de prostie si hotie? Ori s.au obisnuit si nu merita mai mult?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează