INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 2-2

Vine Șumudică la FCSB? Anunțul făcut de Gigi Becali după 2-2 cu Viktoria Plzen

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 09:44

După FCSB - Viktoria Plzen 2-2, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a declarat că Gigi Becali trebuia să-l numească pe Marius Șumudică pe banca echipei roș-albastre. În prezent, tehncianul de 46 de ani antrenează în Turcia, la Kayserispor.

"Dacă aduci 6 oameni de la Astra, le trebuia și antrenor. Sumudică trebuia adus și el la FCSB", a spus Dragomir la plecarea de la Arena Națională.

Întrebat de declarațiie lui Dragomir, Becali a spus că acesta s-ar putea să aibă dreptate.

"Poate că are dreptate Dragomir", a declarat Gigi Becali.

Ulterior, în stilul caracteristic, Becali a declarat că nu este supărat pe Dică, dar a spus că acesta a greșit când l-a introdus pe Achim în locul lui Florin Tănase și nu a mizat pe Dennis Man.

"Dică e antrenorul meu. Nu ne certăm de la un meci. Vom vedea mai încolo ce va fi. Îl iubesc ca om. Până acum a câștigat două meciuri în Liga 1 și suntem pe primul loc. Dar meciurile astea le-am câștigat pe valoarea echipei", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Ce spune patronul stelist despre Dică după meciul cu Plzen: "Acolo e clar greșeala lui! Echipa nu joacă nimic"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (60)
lucky_strike
lucky_strike  •  26 Iulie 2017, 17:44

Nu inteleg si nu stiu cum de inca mai faceti stiri din niste pastile aruncate de unul si altul. A zis omul de 1000 de ori ca nu va veni!!! Nu ma inteleg pe mine de ce inca mai cistesc aberatiile astea transformate in "stiri"!

badeadorian
badeadorian  •  26 Iulie 2017, 14:40
Postat de simonhalep pe 26 Iulie 2017, 13:39

De ce nu vă luați voi doi o cameră? Socializați aci că-i mai eftin?

Ce sa facem cu camera ???. Avem tubeless .

saviola3_4
saviola3_4  •  26 Iulie 2017, 14:19
Postat de saviola3_4 pe 26 Iulie 2017, 14:13

va revenii sunt sigur! eu unu imi doresc asta, la fel cum imi dores sa revina si petrolul sau orice alta echipa de traditie! n-am inteles exact traba cu primaria, pe mine unu nu m-ar deranja sa reveniti chiar si cu primaria, avand in vedere ca am inteles ca se da o lege care permite primariilor sa sustina echipele si daca tinem cont ca sunt multe echipe finantate in acest mod, nu ar fi o prb pt mine. Sigur ca vor fi voci care va vor contesta si rapidsit care vor fi nemultumiti dar sa vedemc e va fi, inca nu e sigur. Ideea ar fi sa gasitit un investitor dar la cel am vazut in ultima vreme slabe sanse.

reveni*

Vezi toate comentariile (60)
Comentează