INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CS U CRAIOVA - MILAN, JOI, 21:00, DIGI ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Gafă incredibilă în L'Equipe! Cu cine va juca AC Milan în Europa League :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 13:11

AC Milan se află în această săptămână în România pentru meciul cu CS U Craiova, care se joacă joi, de la 21:00, în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

L'Equipe (detalii aici) a comis o eroare gravă la un articol în care a scris despre șansele lui Carlos Bacca de a juca în meciul cu CS U, fiind inclus surprinzător pe lista UEFA a celor de la AC Milan.

Numai că francezii au scris că AC Milan va juca împotriva Cracoviei (oraș și echipă din Polonia) în loc de Craiova.

Francezii se tem de faptul că fotbalistul dorit de Marseille ar putea juca mâine seară, fapt care i-ar interzice să mai joace pentru formația din Ligue 1 în cupele europene în cazul în care atacantul va ajunge la OM. 

clipboard01

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  26 Iulie 2017, 23:00
Postat de Juventin Bianconero pe 26 Iulie 2017, 17:49

Poporul francez, ***. I-au calarit englezii sute de ani, nemtii i-au luat in doua saptamani si ei se cred buricul pamantului. Daca aveau granita cu rusia azi nu mai existau ca natiune.

Mă, voi altceva nu aveți de făcut în afară de a vă faceconturi? ... clone la clone? Același stil, aceleași aiureli spuse și aceiași agresivitate în a apăra echipa partidului. Că vă este rușine de identitatea voastră e de înțeles. Dar ce naiba nu aveți și voi imaginație? schimbați placa că vă faceți de râs. Postaci plătiți sau admiratori PSD-CSU ce par ... fără imaginație sau creier.

326192847795467
Juventin Bianconero  •  26 Iulie 2017, 17:49

Poporul francez, ***. I-au calarit englezii sute de ani, nemtii i-au luat in doua saptamani si ei se cred buricul pamantului. Daca aveau granita cu rusia azi nu mai existau ca natiune.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

326192847795467
Juventin Bianconero  •  26 Iulie 2017, 17:46
Postat de adi_stelistul pe 26 Iulie 2017, 16:11

Eu cred ca si la noi sunt multi care confunda Caen cu Cannes, de pilda. Iar de confuzia intre Slovacia si Slovenia sau intre Nigeria si Niger, ce sa mai zic... Imi amintesc de Ionel Stoica la o transmisie in direct a tragerii la sorti a preliminariilor unei editii a Cupei Mondiale (cred ca 2006) cum deplangea decizia uneia dintre cele mai puternice selectionate din Africa de a boicota preliminariile. Doar ca era vorba de Niger, care nu e nici pe departe vreo echipa importanta in Africa, cum e Nigeria, care e alta mancare de peste. Si am prins si exemple cu Slovenia/Slovacia sau sloven/slovac de care nu-mi amintesc acum, dar au fost. Asa ca...

Eu cred ca si bucurestenii sunt onorati de confuzia cu...budapesta. Pt ca e mare diferenta.;)))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează