INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Lucescu, la un pas de revenirea în Turcia » Condiția pentru a o prelua pe Beșiktaș

Lucescu e liber de contract, după un an pe banca lui Zenit // FOTO: Guliver/ Getty Images
Lucescu e liber de contract, după un an pe banca lui Zenit // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2017 10:13

Cotidianul Fanatik scrie că "vulturii" vor apela la Luce dacă Senol Gunes, antrenorul lor, îl va înlocui pe FatihTerim la "națională".

Îndepărtarea lui Fatih Terim de la naționala Turciei, în urma unui incident violent în care s-a implicat activ, i-a deschis noi oportunități lui Mircea Lucescu. Cotidianul Fanatik scrie că tehnicianul de 72 de ani e primul pe lista lui Beșiktaș, dacă antrenorul Senol Gunes va fi solicitat să-i succeadă lui Terim:

"Lucescu i-a mai antrenat pe «vulturi» între 2002 și 2004, câștigând titlul în 2003, anul în care au sărbătorit centenarul, și e prieten bun cu președedintele clubului, Fikret Orman".

La rându-i, postul tv CNN Turk îl vede pe antrenorul român printre contracandidații lui Gunes la preluarea postului de selecționer al Turciei. "E liber, cunoaște foarte bine fotbalul nostru și e un tehnician de succes", sunt argumentele pro-Lucescu.

Galatasaray? Potrivit cotidianului Sabah, reprezentanții clubului ar urma să se întâlnească astăzi cu Luce la București pentru a-i propune funcția de director sportiv. Numai că, între timp, a mai apărut un candidat: Terim. "Împăratul", cum i se mai spune, a mai condus formația Cim Bom în trei rânduri (1996-2000, 2002-2004, 2011-2013) și a declarat recent cotidianului Fotomac că e gata să ajute la reconstrucție: "Galata e familia mea".

4 ani
a lucrat Lucescu în Turcia, unde le-a antrenat pe Galatasaray și pe Beșiktaș, cucerind titlul cu fiecare    

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează