FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASU POLI TIMIŞOARA

ASU Poli, transfer important » Echipa suporterilor a adus un fost dinamovist

Predescu, în centru
Predescu, în centru

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2017 17:17

ASU Politehnica Timișoara și-a propus o clasare în primele opt echipe ale Ligii a II-a în ediția 2017-18. Printre achizițiile făcute de formația suporterilor bănățeni pentru atingerea obiectivului se numără și mijlocașul Cornel Predescu.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a revenit în țară după o aventură în Albania la Skenderbeu. Cornel Predescu era deja în pregătiri cu ASU Poli și a semnat după cantonamentul echipei de la Săcele un contract valabil pe un sezon cu drept de prelungire pentru încă un an de zile. Fost jucător la Dinamo, Gloria Bistrița și Pandurii Tg. Jiu, Predescu evoluase la Academica Clinceni în prima jumătate a sezonului trecut.

Ioan Mera și Cornel Predescu sunt cei mai experimentați jucători din lotul pregătit de Bogdan Andone, noul antrenor al echipei finanțate de suporterii timișoreni. ASU Politehnica și-a propus să facă parte dintre fruntașele B-ului în noul campionat după ce în ediția trecută s-a clasat doar pe locul 15.

”Băieții în ghete” și-au pierdut în vară golgheterul, pe Ștefan Blănaru, plecat la AFC Hermannstadt, dar au și realizat o serie de achiziții interesante. Printre numele noi se mai numără Alin Ignea (ex-ACS Poli), Raul Krausz (Olimpia Satu Mare), Ionuț Plămadă (Sepsi Sf. Gheorghe), Marius Staicu (Mioveni) și Florin Lazea (Lugoj). Alb-violeții din B și l-au dorit și pe fundașul central Andrei Tînc, care s-a despărțit de CFR Cluj, dar negocierile au intrat în impas.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează