INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

EXCLUSIV Marius Șumudică îi răspunde lui Dică: "Asta trebuie să îi dea lui de gândit"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 14:13

Marius Șumudică, antrenorul celor de la Kayserispor, a reacționat după conferința de presă a lui Dică. (Vezi aici conferința antrenorului stelist).

Fostul tehnician de la Astra îl laudă pe Dică și spune că antrenorul stelist trebuie să-și vadă de echipa lui și că nu este vinovat de faptul că Dumitru Dragomir l-a propus pentru banca celor de la FCSB.

"Dică ar trebui să fie preocupat de următoarele meciuri ale celor de la FCSB, care sunt foarte importante din punct de vedere material. Eu nu am zis niciodată că el nu are valoare. Din contră, am zis că merită să i se acorde mai multă încredere.

Nu este treaba mea dacă oameni importanți din fotbal zic că m-ar vedea pe mine la FCSB. Asta ar trebui să îi dea de gândit lui Dică, nu mie. Am spus că FCSB are antrenor, iar eu am contract cu Kayseri.

Cu Becali am o relație de prietenie și atât, chiar i-am ajutat pe cei de la FCSB, involuntar în câteva situații, cel mai recent cu transferul lui Boldrin în TurciaDică să-și vadă de problemele lui, de echipă. Nu are de ce sa fie preocupat de mine", a spus Șumudică pentru GSP.RO.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (54)
bigd
bigd  •  29 Iulie 2017, 17:53
Postat de poison pe 29 Iulie 2017, 15:35

Esti greu de cap, te inteleg.. Academia Hagi nu a investit decat in formarea jucatorilor, pe cand FCSB a platit ca sa ii aducă, apoi i.a platit regeste ani de zile atat pe Chipciu (haha, mare jucator, il huiduiau proprii suporteri), cat si pe N Stanciu. Mai pune si transferurile nereusite (bani dati degeaba) si fa totalul. Noroc cu grupele EL, altfel nu era profit. De anul asta va fi pe minus.. Gigica in afara de Alibec si Nita nu mai are ce sa vanda.. Priveste toata imaginea, nu doar incasarile cap de pluta!

https://www.google.co.uk/amp/s/amp.gsp.ro/article/514272 Lectura placuta!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  29 Iulie 2017, 17:46

Se vede de la "o posta" ca Sumudica asteapta "la cotitura"! Sunt convins ca Becali i-a promis, in particular, ca daca Dica "se impiedica", prima optiune este Sumudica. Este foarte posibil ca Dica sa fie "carotat" chiar de jucatorii care au fost la Astra si care si-l doresc, in continuare, antrenor pe Sumudica. Deci, atentie Dica, atentie!

miki123
miki123  •  29 Iulie 2017, 17:42

O dați de pereți ...***! ***, *** !! Niciodată Șumi nu o sa fie *** penalului jiji!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează