FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu și-a ieșit din minți și amenință: "Mi-e silă și greață! Îmi vine să plec iar în altă parte"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 august 2017 17:36

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, s-a enervat după ce mai multe voci din lumea fotbalului susțin că ardelenii sunt ajutați de arbitri.

"Dacă CFR nu avea puncte nu mai vorbea nimeni. Dar CFR are puncte şi a început să ne atace lumea. O să-mi apar mereu echipa! Am văzut atacuri incredibile din partea unor oameni la care nu mă aşteptăm. Mi-e silă şi greaţă de acei oameni care ne atacă! Să-şi vadă de meseria lor, de muncă şi echipa lor. Noi nu atacăm pe nimeni.

Dacă ei cred că doar arbitrii au câştigat e problema lor, jucătorii mei s-au dăruit. Sunt convins că arbitrii vor încerca să fluiere ce vor adversarii şi uite aşa. Aşa este România şi asta se creează în jurul CFR-ului. Să vină străinii să ne arbitreze, să nu mai fie interpretări. Îmi vine să plec iar în altă parte după ce abia m-am întors în ţară", a spus Petrescu, conform TV sportro.

3 penalty-uri
în 5 etape a primit CFR Cluj în acest sezon, fiind trupa din Liga 1 care a beneficiat de cele mai multe lovituri de la 11 metri

CFR Cluj ocupă locul 2 la egalitate cu FC Botoșani în Liga 1, fiecare cu câte 13 puncte după primele 5 etape.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (166)
catalin_cj
catalin_cj  •  13 August 2017, 13:32
Postat de Silviu Apostol pe 13 August 2017, 11:51

T'oarsu Dan , problema e ca ai castigat doar cu echipe slabe ! Cand ai intalnit adeversari reali , ai facut egal sau ai castigat prin furt ! Dinamo te-a calcat pe gat ! Te-a dominat la toate capitolele , mai putin unul : arbitrajul ! "Shut-up din gura" si "mergi pe burta : se lucreaza pentru tine !

Dacă bine țin minte cu Botoșani a pierdut 2 puncte pe mana arbitrilor

tegean
tegean  •  13 August 2017, 13:12
Postat de jensen pe 13 August 2017, 01:58

Te tii cu mainile de burta cu tine: „o echipa care munceste si vor sa lupte”. Cine? Ea? Ei? Apoi „Bucureștiul dambovițean” este un pleonasm, ca este chiar pe Dambovița și nu mai este unul care nu se afla pe Dambovița. Cat despre Romania la 100 de ani (sper ca te-ai referit la 1918) n-ai tu dreptul sa vorbesti atata timp cat esti lipsit de o minimă intrucție școlară. Astfel încât termină a patra și mai treci pe aici, la control.

Bucureștiul ar trebui să fie capitala întregii țări dar, după 100 de ani, în loc să fie Bucureștiul României, această așezare își dorește, își propune, se ambiționează a fi doar un București dâmbovițean în război multilateral cu Clujul (ori cu cine știe ce alt loc din această țară). Sper să fie adevărat că atunci când întorci spatele acestui bantustan de pe Dâmbovița, care trăiește (și mulge) doar pt. sine (prezentat în afară drept capitala întregii țări), nu mai există nici un risc să ai în față vreun alt ,,București” locuit de gigi și ai lui.

mircea_deca
mircea_deca  •  13 August 2017, 12:41

steaua si dinamo s-au format si au existat numai prin furturi si excrocherii.............. acum tipati ca din gaura de sarpe...........cel mai bine ar fi sa va desfintati definitiv...............

Vezi toate comentariile (166)
Comentează