INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Zidane și-a prelungit contractul cu Real Madrid, alături de un alt jucător important

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat sambata, 12 august 2017 19:15

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, va semna prelungirea contractului cu formația care a cucerit Supercupa Europei, conform ziarelor din Spania.

Antrenorul francez urmează să primească opt milioane de euro pe an, dublu față de înțelegerea precedentă. Tehnicianul madrilenilor a primit și o mărire importantă în ceea ce privește bonusul pentru performanță.

Antrenorul francez a condus Realul în sezonul trecut spre unul dintre cele mai bune din istorie. Fostul mare mijlocaș a adus pe "Bernabeu" trofeul Champions League, LaLiga și Supercupa Europei în ediția 2016/2017, după victoria cu 2-1 în fața lui Manchester United, în urmă cu doar câteva zile.

Real Madrid se pregătește să anunțe astfel prelungirea contractului cu tehnicianul, după Supercupa Spaniei, la fel cum se preconizează și în cazul lui Isco Alarcon.

Cele două noi contracte au fost principalul scop al lui Florentino Perez în această vară și a reușit să îi convingă pe cei doi să continue în capitala Spaniei chiar înaintea celor două meciuri importante împotriva Barcelonei, din startul sezonului.

Zidane s-a aflat și în 2016 pe banca Realului în momentul în care madrilenii au cucerit Liga Campionilor, dar și în 2014 din postura de antrenor secund al lui Carlo Ancelotti.

sursa: managingmadrid.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează