FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-1

Alexandru Ioniţă dezvăluie ce s-a întâmplat la faza eliminării: "Toţi steliştii mă înjurau de familie. Domnul arbitru asta mi-a spus"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 august 2017 23:12

Alexandru Ioniţă a vorbit după partida dintre FCSB şi Astra, terminată la egalitate, scor 1-1. 

...despre eliminare:"M-am dus la arbitru în calitate de căpitan. Gnohere mi-a dat o palmă şi m-a înjurat. A venit Larie şi m-a împins şi el. Domnul arbitru ne-a chemat pe mine şi Larie. Atât am avut de zis: spuneţi-mi, vă rog, Gnohere de ce n-a luat galben?!" Domnul arbitru mi-a zis să plec de acolo și mi-a dat tot mie roşu. Nu cântărește cu aceeași măsură.

Toţi steliştii mă înjurau de toată familia, înjurături din cele mai urâte, de morţi. Când am ieşit de pe teren toţi cei de pe bancă mă înjurau", a declarat Ioniţă la TV Look.

...despre o posibilă mutare la FCSB: "Nu pot să mă schimb niciodată. Mă simt foarte bine la Astra, n-aş putea niciodată. Că o să câştig dublu la Steaua nu mă încântă cu nimic. Eu vreau să plec afară şi să ajung la echipa naţională a României".

FOTO Bătaie generală la FCSB - Astra! Ioniță a fost eliminat după ce a primit două "galbene" în 15 secunde! Gest suburban făcut la ieșirea de pe teren

CLASAMENT:

clasament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
bakunin
bakunin  •  13 August 2017, 14:18
Postat de spinoza pe 13 August 2017, 08:42

Abjectul asta brun se crede buricul Pamantului! Cu mentalitatea lui n-o sa faca ceva vreodata. E jucator de fotbal nu star de cinema!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1000178413349421
Adrian George  •  13 August 2017, 12:56
Postat de steaua1986forever pe 13 August 2017, 02:01

El o sa joace la echipa nationala doar in cazul in care o sa se intoarca Lucescu Jr si o sa faca iar echipa pe preferinte de genul ala "daca esti rapidist, esti la Nationala". De aia au fost adusi toti neavenitii si am cazut pe locul nu stiu cat, cel mai slab din istoria nationalei Romaniei cand ne antrena baiatul ala cu cercel in ureche..

bai..nu tie rusine sa zici asa ceva..in primul land ghnoere merita galben la saritura la cap in care a lovit adversarul destul de dur cu bratele..din minutul 80 se da foarte usor galbem pt a aplana conflictele a fost o intrare urata dupa care a urmat si palma prietenoasa la ionita..merita galben sa fim realisti sunteti ajutati...iar cu nationala sa numai comentam...alibec juk mai bn la astra dar a ajuns la nationala dupa ce a semnat cu fcsb....cu budescu va fi la fel si pot sa dau zeci de exemple..deci numai comenta aiurea ca se fac selectiile pt rapid sau alte echipe..selectia se face doar pt fcsb si anuminti impresari nicidecum pt calitatea jocului sau rezultate...degeaba aducem antrenori daca sunt obligati sa bage anumite petarde in teren..

1604634636462834
Ioan Sancira  •  13 August 2017, 11:56

Un copil tembel care insista in prostie .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează