INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO Cu atacanții și fundașii între buturi! Situație inedită pentru un tehnician din Ligue 1

Foto: Facebook/@Losc
Foto: Facebook/@Losc

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2017 20:03

Strasbourg și Lille s-au înfruntat duminică într-un meci în care gazdele s-au impus, scor 3-0.

Antrenorul oaspeților, Marcelo Bielsa, a fost obligat să facă toate schimbările din cauza accidentărilor și a pierdut și titularul buturilor, eliminat. ”El Loco” a trimis un atacant și un fundaș să apere.

În Ligue 1 se întâmplă lucruri ciudate. În 24 de ore doi antrenori s-au trezit că trebuie să epuizeze înlocuirile până la pauză. După Ranieri sâmbătă, duminică a pățit-o Marcelo Bielsa.

Numai că "El Loco" a dus filmul de groază mai departe, Lille jucând la Strasbourg în zece oameni jumătate de oră și cu doi portari de ocazie. Echipa sa n-a rezistat decât până în minutul 74, primind apoi trei goluri.

Rezumatul VIDEO al partidei

Thiago Mendes (12), Malcuit (19) și Ballo (37) au căzut la datorie pe rând. În minutul 64 Maignan a văzut "roșu", astfel că în poartă a trebuit să intre un jucător de câmp. Era 0-0, iar De Preville a luat mănușile și tricoul eliminatului, intervenind decisiv la Saadi.

Doar că Bielsa n-a fost mulțumit de atacant, învins de Marin (74), și l-a schimbat cu un fundaș. Amadou a luat încă două goluri! 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  13 August 2017, 20:51

,,Fudași'',ce-s ăia,oameni buni?Poate vreți să scireți în titlul articolului fundași.Corectați titlul că altfel vă faceți de râs.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează