FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 2-1

Cosmin Contra își ceartă jucătorii: "E inexplicabil!" » Dinamovistul avertizează: "Putem pierde play-off-ul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 22:14

Cosmin Contra a fost foarte supărat la finalul partidei pierdute de Dinamo pe terenul celor de la Poli Iași, scor 1-2, și spune că echipa sa poate rata calificarea în play-off.

"Nu-mi explic căderea asta după eliminarea lui Nedelcearu. N-am avut un pic de minte. Trebuie să ne dăm seama când avem nevoie de un punct, dar nu trebuie să pierdem așa. Iași a demonstrat în ultimele meciuri că e o echipă care pune probleme când o lași. Am arătat foarte prost în ultimele 30 de minute. Felicit echipa Iașiului pentru dăruire. Trebuie să-mi cert jucătorii pentru că nu-i posibil să faci asemenea greșeli.

Dacă vom continua cu asemenea greșeli orice echipă ne va putea bate. Azi am avut controlul meciului, puteam face 2-0, dar apoi am făcut greșeli inexplicabile. Nedelcearu a făcut un atac inexplicabil în afara careului și a luat roșu. Pe final eram cu toți jucătorii în atac și ne-au prins pe contraatac.  Dacă vom arăta așa nu vom prinde nici play-off-ul", a declarat Contra la Look tv.

"Katsikas a fost singura soluție pentru postul de fundaș stânga. Am câștigat un pic la înălțime. În prima repriză a jucat foarte bine, dar pe finalul partidei toată echipa și-a pierdut capul" Cosmin Contra 

"Normal că noi nu ne-am ridicat la așteptările fanilor. Sper să ne revenim repede. Trebuie să ne punem pe picioare. Nu a fost cea mai bună prestație a noastră în această seară. Sperăm să câștigăm următorul meci" Salomao

CLASAMENT:

clipboard01

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
tonyys
tonyys  •  14 August 2017, 10:32

impotriva e cel mai penibil antrenor - are 3 infrangeri din 6 meciuri si cica se batea la titlu.

dubluv
dubluv  •  14 August 2017, 10:14

Contra e fost prea ocupat sa studieze arbitrajele din Liga 1 si pur si simplu nu a mai avut timp sa pregateasca echipa. Si-a vazut insa indeplinit visul, a avut parte de un arbitraj bun la Iasi.

cainelup
cainelup  •  14 August 2017, 09:34

"Am arătat foarte prost în ultimele 30 de minute" - asta va strica pe voi, oamenii de fotbal din Romania : nu aveti simtul ridicolului. Pai si cu raie si cu coada pe sus ?! Ati aratat foarte rau imediat dupa ce ati marcat (min.9), cand v-ati si bagat cu coada in poarta. Aia e linie de aparare cu care sa aperi un rezultat, penibilii aia !? Plus prostia aia de tactica "ne lasam calariti si-i ardem pe contraatac". Contraatac cu maini moarte ? N-a tinut vrajeala de dupa meciul cu Botosani, astia sunteti voi in momentul asta. V-as mai zice cateva, dar mi-e sila...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează