FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 2-1

Are Liga 1 un nou Wesley? Coechipierul său a rămas uimit la antrenament: "Chiar m-am întrebat ce caută în România un jucător ca el"

Jo Santos în tricoul lui Șeriff Tiraspol
Jo Santos în tricoul lui Șeriff Tiraspol

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 22:32

Cătălin Ștefănescu, mijlocașul de 22 de ani ajuns la Poli Iași în această vară de la FCSB, s-a arătat uluit de calitățile tehnice ale lui Jo Santos, fotbalistul care a marcat golul victoriei în meciul cu Dinamo, scor 2-1.

"Când l-am văzut pe Jo la primul antrenament am rămas surprins de calitățile lui chiar m-am întrebat ce caută în România un jucător ca el", a declarat Cătălin Ștefănescu la Look TV.

Jo a reacționat la cele spuse de coechipierul său: "Îi mulțumesc mult lui Ștefănescu pentru că are această părere despre mine. Eu am venit aici să muncesc și să dau tot ce pot pentru această echipă".

Jo Santos a ajuns și el tot în această vară la Iași, are 26 de ani, s-a născut în Brazilia și a jucat de-a lungul carierei pentru Rio Preto, Sao Bernardo, Tondela, Freamunde, Zimbru Chișinău și Șeriff Tiraspol.

300.000 €e cota de transfer a lui Jo, conform transfermarkt.de

CLASAMENT:

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
observator_federal
observator_federal  •  14 August 2017, 09:21

Ca si FCSB, CFR a rulat o multime de fotbalisti, fiind (cu diferente de nuanta ce tin de "personalitatea" conducerii cluburilor) in primul rand tot o afacere. S-au diluat mult fata de trecut ideile de atasament fata de culorile clubului sau sustinere neconditionata din partea suporterilor. FCSB colectioneaza cu predilectie fotbalisti români, CFR pare a avea (acum are si Iasul?) organizata o filiera de alimentare cu "mercenari" straini. Succesul (financiar in primul rand) uneia sau alteia dintre strategii tine si de "conjunctura" si de ramificatiile complicate in cercurile de interese din jurul fotbalului.

haideusicfr
haideusicfr  •  14 August 2017, 09:08
Postat de haideusicfr pe 14 August 2017, 09:06

Ciudat este ca majoritatea jucatorilor buni apar in Romania la echipe fara reclama celor bucurestene. La Iasi ,Botosani ,nu mai vorbesc de CFR. Dupa care "semidoctii" bucuresteni ( vorbesc despre oamenii de "fotbal") ii vad la tv si-i vreau la ei. Pleaca ,nu pleaca ,dupa care cei "mici"aduc altii. Iar cei ajunsi la "mari"dau chix. E ciudat nu-i asa ?

Iar de la Steaua ,Viitorul ,pleaca pentru motive serioase: sunt negri ca Muniru ,sau brazilieni ca Brandan...

haideusicfr
haideusicfr  •  14 August 2017, 09:07
Postat de bombon pe 14 August 2017, 08:59

Este un jucator inflitrat de agentiile masonice ale CFR-ului ca sa distruga granzii. S-a vazut clar.

Exact ,pastreaza "secretul".

Vezi toate comentariile (13)
Comentează