INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - REAL MADRID 1-3

FOTO Aroganța lui Cristiano! Ronaldo l-a imitat pe Messi după golul marcat pe Camp Nou

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 01:44

Cristiano Ronaldo a fost în centru atenției în El Clasico. Atacantul de 32 de ani a marcat în victoria obținută de Real Madrid, 3-1 pe Camp Nou în fața Barcelonei, meci contând pentru prima manșă a Supercupei Spaniei.

Portughezul a început pe bancă meciul, fiind introdus abia în minutul 58 de Zidane, la scorul de 1-0 pentru ”galactici”. A avut nevoie de numai 22 de minute pentru a-și trece numele pe tabelă, la trei distanță după ce Messi reușise să egaleze.

cristiano ronaldo lionel messi

Ronaldo n-a uitat gestul argentinianului de la ultimul El Clasico din sezonul trecut, 3-2 pentru Barcelona pe Bernabeu. Atunci, Messi și-a dat jos tricoul după ce a marcat golul victoriei și l-a arătat ostentativ fanilor madrileni. Cristiano nu a rămas dator și a imitat gestul în fața fanilor catalani.

A mai rezistat pe teren numai două minute. După cartonașul galben încasat pentru că și-a dat jos tricoul, Ronaldo l-a văzut și pe al doilea pentru simulare și a fost eliminat.

Acesta va lipsi la manșa retur care se va disputa miercuri, de la ora 24:00, pe DigiSport 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
10211557369625468
Antonel Baleanu  •  14 August 2017, 16:11

Ba arrogantly ăla nu a avut ouă în pantaloni să stea cu tricoul în sus cum a făcut Messi. A stat 2 secunde și repede l-a lăsat jos

migo78
migo78  •  14 August 2017, 13:24
Postat de Pompiliu Bota pe 14 August 2017, 07:51

Cum adica l-a imitat ? CR7 si-a aratat muschii, piticotocu si-a aratat maioul.

@ Pompiliu: Daca Messi e piticot, tu ce esti, Pompilica? Uita-te in oglinda inainte sa faci afirmatii. Nu mai zic ca tu chiar ai nume de pitic.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 August 2017, 09:29

Imitația-i imitație. Trebuia să vină și el cu ceva original. Dar șase clase...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează