FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Anghel Iordănescu a identificat cea mai mare greșeală a lui Daum: "Asta l-a costat" » Propunerea pentru postul de selecționer + Rugăminte pentru Gigi Becali

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 august 2017 18:01

Anghel Iordănescu este de părere că o mare greșeală făcută de Christoph Daum în mandatul de selecționer al României a fost faptul că nu le-a oferit încredere fotbaliștilor convocați.

"Eu nu vreau să-l judec pe selecționer, dar trebuie să înțelegă că echipa noastră națională a reușit să se califice la Campionatul European, cu sau fără jucători de valoare. Trebuie să înțeleagă că jucătorii noștri sunt jucători mai speciali, cărora trebuie să le dai încredere.

Și din acest punct de vedere, Daum a făcut niște greșeli care l-au costat. Cred că nu a cunoscut atât de bine caracteristicile fotbalului românesc", a spus Anghel Iordănescu la TV Dolce Sport.

Fostul selecționer a adăugat că i-a transmis la un moment dat lui Gigi Becali să transfere mai mulți jucători români și îl propune pe Gheroghe Hagi pentru postul de selecționer. 

"Gigi Becali nu va recunoaște, dar o perioadă lungă m-am rugat de el să facă transferuri și să aducă jucători din țară. Marea majoritate a oamenilor de fotbal din România trebuie să înțeleagă că avem multe talente, mulți jucători valoroși care trebuie să fie ajutați.

Cred că dacă la echipa națională nu a ajuns Mircea Lucescu, ar trebui să ajungă Gheorghe Hagi. A dovedit că este un om care poate obține o performanță deosebită, a câștigat campionatul", a adăugat Anghel Iordănescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1828523227363010
Dumitru Ionut  •  17 August 2017, 08:36

Si in tara noastra sunt antrenori foarte buni numai ca le trebuie timp cel putin 2 ani pentru a readuce nationala pe podium . Timp si incredere .

1828523227363010
Dumitru Ionut  •  17 August 2017, 08:33

Cosmin Olaroiu e cel mai in masura pentru a prelua nationala noastra ..

locco
locco  •  17 August 2017, 08:15

Domnu general toate alea le stii,pai ce jucatori mai speciali avem cind nu scoatem capul in cupele europene, omu asta incepe o echipa nationala cu jucatori tineri trebuie sa i se acorde timp,voi in 6 luni vreti in finala.la mondiale, lasatil pe om 2 ani.sa.asi faca echipa cum considera si dula 2 ani tragi linie si il.tragi la raspundere. Hagi a castigat campionatul ,a luat 4 in cipru ,anu trecut a luat vreo 5 in elvetia parca, pai Hagi antreneaza jucatorii aia care ar trebui sa formeze in mare parte viitoarea echipa nationala ,asta dupa cum spuneti voi ,cei mai talentati da se pare ca si viitorul echipei nationale cu jucatorii lui tineri talentati e la.fel de prapadit ca.si acum.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează