INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Chinezii de la AC Milan nu se opresc » Un superatacant va semna cu echipa lui Montella!

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Emil EneJURNALISPORT - Publicat miercuri, 16 august 2017 20:00

Atacantul croat al Fiorentinei, Nikola Kalinici, va fi transferat de AC Milan pentru 25 de milioane de euro. Suma poate crește, însă, până la 30 de milioane în funcție de anumite bonusuri de performanță.

Căutările celor de la AC Milan pentru un atacant se pare că s-au încheiat. După ce au ratat transferul lui Alvaro Morata care a ajuns în cele din urmă la Chelsea iar negocierile pentru Andrea Belotti au fost sistate din cauza sumei prea mari cerute de Torino, Gazzetta dello Sport anunță că rossonerii au ajuns într-un final la un acord cu Fiorentina pentru transferul lui Kalinici cu anunțul oficial urmând să fie făcut joi.

Kalinici a acceptat deja un contract pe 4 sezoane cu un salariu anual de 3 milioane de euro.

Sezonul trecut, Kalinici a marcat 15 goluri în 32 de meciuri jucate în Serie A și 5 goluri în 8 partide din Europa League.

Acesta va fi al unsprezecelea transfer realizat de AC Milan în această vară, după ce noii patroni chinezi au cheltuit deja peste 215 milioane de euro pe transferurile unei liste impresionante de jucători care îi include pe Leonardo Bonucci, Lucas Biglia, Andre Silva și Hakan Calhanoglu.

La rândul ei, echipa viola are deja pregătit un înlocuitor pentru Kalinici, prin transferul lui Giovanni 'Cholito' Simeone de la Genoa.

Surse: gazzetta.ittalksport.com

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează