FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transfer bombă din Liga 1 anunțat de Becali: "Vreți să-mi stricați ploile acum?" + Patronul FCSB mai dă o lovitură: "Mâine se va definitiva"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 20:34

Gigi Becali a anunțat că mâine va definitiva transferul unui fundaș și a lăsat de înțeles că a definitivat și transferul lui Florinel Coman de la Viitorul.

"Mâine cred că vom alege unul dintre cei 3 fundași. Acum negociez cu ei. Nu vă pot spune numele lor pentru că negociez cu ei și risc să-i pierd. Szukala nu e printre cei 3. Mâine cred că se va definitiva. O să mai vină un jucător pe lângă acesta, dar nu vă pot spune care e, nu pot să vă spun postul. E atacant!

Nu pot să vă spun dacă am renunțat la Florinel Coman. Cum adică să fie Florinel Coman următorul transfer? Eu nu știu nimic... Acum vreți să-mi stricați ploile? Să se întâmple ceva? Dumnezeu lucrează pentru noi! El face echipa!", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Întrebat dacă l-ar dori pe Raul Rusescu după ce a fost dat afară, Becali a răspuns: "E posibil să mă intereseze Rusescu. O să-l întreb pe Dică. Dacă ne interesează, îl luăm! O să-i dau salariul de maxim 20.000 de euro lunar. Eu l-aș lua imediat, dar să vrea și Dică. Mie îmi place de el. Sunt unele lucruri la care mă consult cu el".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (123)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  18 August 2017, 19:25

„Demnitatea” lui Hagi: îi vinde tot, finului care l-a declarat SLUGĂ, și care l-a reclamat la TAS. Lq ei, la machidoni nu contează obrazul, doar banul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

widoqq
widoqq  •  18 August 2017, 08:12

Gigi Puscarie mai face transferuri ,vrea sa si mentina meritoriul loc 4 in campionat.

141661736257121
Stefan Chiorpec  •  18 August 2017, 07:24
Postat de bigd pe 18 August 2017, 02:05

Am fost si la Nei Pori, si alaturi la Platamonas, dar nu ma pasioneaza plajele intinse, eu caut locuri cat mai stancoase, cu plaje ascunse. Santorini e un fel de Afganistant la malul marii( ma refer la geologia locului) dar impresioneaza orin cladirile alea albe ❤

Saracu' de tine,vezi sa nu-ti " dai drumul" pe tine de la atata fericire !!!

Vezi toate comentariile (123)
Comentează