INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL - RB SALZBURG 1-3

S-a schimbat politica Viitorului? Statistică îngrijorătoare după eșecul cu Salzburg: câți jucători U21 au fost prezenți în echipă

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 08:28

Campioana en-titre Viitorul a fost surclasată de RB Salzburg, în meciul tur din play-off-ul Europa League, austriecii impunându-se categoric, scor 3-1. 

Salzburg nu i-a dat nicio șansă echipei lui Hagi, care a fost depășită la toate capitolele, inclusiv la cel în jurul căruia "Regele" a construit echipa: jucătorii tineri prezenți în primul "11". 

"Nimeni nu trebuie să uite că suntem o echipă tânără", a fost ideea pentru care a militat Hagi la conferința de presă de după eșecul cu RB Salzburg. 

Afirmația lui Hagi poate fi însă demontată de un amănunt statistic foarte interesant: în meciul de joi seara, dobrogenii au avut un singur jucător U21 în primul "11", doar doi astfel de jucători regăsindu-se pe teren tot meciul (Cicâldău și Florinel Coman)

La polul opus, austriecii au avut nu mai puțin de patru jucători U21 în echipa de start, plus încă unul care a intrat pe parcurs. 

În echipa Viitorului s-au regăsit nu mai puțin de opt jucători trecuți de 25 de ani, amănunt ce contrazice politica declarată a Viitorului, cea de echipă "formatoare", așa cum Hagi și-a intitulat creația în repetate rânduri: Râmniceanu (27), Boli (26), Chițu (26), Țucudean (26), Dani Lopez (25), Mladen (25), Marius Constantin (32), Eric (31).

Echipa utilizată de Hagi cu Salzburg: Râmniceanu - Boli, Țîru (46. Hodorogea), M. Constantin, Cr. Ganea - D. Lopez, Mladen, Vînă - Chițu (72. Eric), Țucudean, Cicâldău (50. Fl. Coman)

Citește AICI cronica partidei Viitorul - RB Salzburg 1-3

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
valentinn10
valentinn10  •  18 August 2017, 15:23

Imi pare rau despre tine Gheorghe Hagi dar putina modestie nu ti-ar strica, cum e cu adevarata campioana, nu cumva vrei sa mergi tu la TAS?, ia vezi cine te mai fura...

1663414023693015
George Marian Enaru  •  18 August 2017, 15:12
Postat de Costel Tudor pe 18 August 2017, 10:47

S-a vazut pt. a nu situ cata oara , ce "mare " antrenor este "regele " vostru !!!

Regele nostru ?! Dar tu de unde ai aterizat prietene ? Sau tu nu te bucurai cand tinea echipa natioanala in spate? Probabil ca ai uitat, la fel cum esti prea orb sau frustrat cand vezi ca e unul dintre putinii care mai aduce un plus de valoare si sperante in fotbalul romanesc.

fibra
fibra  •  18 August 2017, 13:33

Ca deobicei sunteti pe dinafara,va luati salariul degeaba. Coman a intrat in min.50 chiar in locul lui Cicaldau.In concluzie Viitorul a avut un singur jucator de U21 pe tot parcursul meciului. Tot ce scrieti este ori inventat,ori gresit.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează