FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum rezolvă Dică un conflict: "Nu mă puteam duce la jucător să-i spun că nu-l mai bag acum"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 21:48

Nicolae Dică a vorbit în conferința de presă de astăzi despre modul în care a gestionat un moment tensionat de la echipa sa, deși e un antrenor tânăr.

Tehnicianul de 37 de ani i-a promis lui Florin Tănase la pauza meciului cu Astra că-l va băga imediat cum va începe repriza secundă, însă între timp Bălașa s-a accidentat și n-a mai putut continua jocul. Astfel, l-a înlocuit pe fundaș, după ce în prima repriză l-a schimbat și pe Teixeira, accidentat, și a mai rămas cu o singură schimbare.

Cum antrenorul îi promisese ”decarului” că-l va băga în minutul 46, Dică s-a ținut de cuvânt și astfel a evitat un conflict cu jucătorul său, făcând astfel toate cele trei schimbări.

"I-am zis lui Tănase că o să-l bag la pauză și l-am pus pe preparator să-l încălzească pentru că va intra la începutul reprizei secunde. După mi-a zis doctorul că nu mai poate continua Bălașa și a trebuit să-l schimb. Dar acum nu mă puteam duce la Tănase să-i spun că nu-l mai bag acum.

Riscam un confilct cu el, sau riscam ca jucătorul să se supere, iar în momentul în care-l băgam să nu mai dea cel mai bun randament, așa că am preferat să fac toate schimbările la pauză.

Dacă mă duceam la el în minutul 70 să-i zic să intre și-mi zicea ”Păi, ce faci, acum mă bagi? După ce mi-ai zis că mă bagi la pauză”. Așa am considerat eu și cred că așa am evitat un conflict", a dezvăluit Dică.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  19 August 2017, 13:15

gresit! atitudine de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  19 August 2017, 11:19

Am trait sa o vad si pe asta! Mai bine de o ora, un oarecare Radu Naum a incercat sa "disece" spusele lui Dica despre o anumita schimbare efectuata la Lisabona, in speranta - Vezi-Doamne! - ca tanarul antrenor nu are niciun fel de autoritate in fata jucatorilor, inclusiv in fata lui Florin Tanase. Inteleg ca meciul nul facut de FCSB la Lisabona nu le-a cazut bine celor care nu au reusit sa preia cele doua transmisii tv ale partidei FCSB-Sporting, dar asta nu insemna sa intri "cu bocancii" in viata unui club, incercand sa destabilizezi atmosfera si sa lansezi, subliminal, ideea ca Dica este un antrenor "de paie", manevrat atat de catre patron cat si de catre proprii sai jucatori.

randoom_._
randoom_._  •  19 August 2017, 10:04
Postat de Muzzi Ciprian pe 19 August 2017, 07:10

Amuzant! dupa ce ca da socoteala lui jijel si memel , *** da socoteala si jucatorilor? cum adica, am evitat un conflict, ce suntem la gradinita? isi lua tanase mashinuta si pleca acasa? pai nu esti tu antrenorul mai , nea lin dica? sau esti de paie? era retorica asta! pai sa il vezi pe contra sau dan petrescu ce dau ei socoteala jucatorilor, ca se supara ca le-a promis inghetata si era inchis! ii da direct afara, ca pe albin!

sau ca radaoi cu tamas si inca vreo 2 jucatori. ne aducam aminte de sezonul 2015-2016. p.s.:peste contra se baga negoitza,chiar a fost un articol aici pe gsp,negoitza nu a vrut sa ii mai plateasca salariu de 15 mii de euro lui albin,iar contra si-a ridicat fustita si s-a conformat.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close