FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Becali l-a lăsat pe Florinel Coman și a început războiul cu Dan Petrescu: "Convenția lui să vină în România era ca Steaua să fie furată. La meciul direct, îi dăm cap și pajură!" :D

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 14:53

Gigi Becali a reacționat dur la adresa lui Dan Petrescu, după ce antrenorul lui CFR Cluj a declarat ieri, după victoria cu Voluntari (2-0): "eu nu ies să urlu pe facebook, deși echipa mea a fost dezavantajată". "Bursucul" s-a referit la reacțiile lui Mihai Stoica. 

Astfel, în timpul conferinței de prezentare de la palat a lui Florinel Coman, Becali a lăsat deoparte transferul pentru câteva minute și l-a luat în colimator pe antrenorul liderului: 

" Dan Petrescu vrea să fie ajutat doar el. Lui nu-i convine dacă Steaua nu e furată. Cică cine țipă mai mult ăla are dreptate, zice el. Dar noi n-am țipat mai mult decât el. Nouă ne-au furat mingea din poartă și el se ia de noi!

Nouă ni s-au furat două puncte, lui ce i s-a furat? El vrea să fie furată Steaua, altfel țipă. Eu asta am văzut la el. Are atâta tupeu încât spune că unele echipe marchează din ofsaid. Vă dați seama cât tupeu! Nu e niciun război, ăsta-i tupeul lui. Lui nu îi convine că n-a fost furată Steaua la ultimul meci. El e un băiat bun, dar spune că-și apără echipa lui. Băi, Dane, tu țipi și dacă Steaua nu e furată!

Le meciul direct,  cap și pajură! Pac, cap și pajură! Vine la noi, pac le dăm în cap. Îi batem de 4 ori tur-retur. Să vezi ce o să țipe atunci. Cum să dăm noi gol, el e Dan Petrescu, a venit în România. El nu-și dă seama că există lume aici care țipă mai tare. Îl am și pe MM aici. Mie nu-mi trebuie facebook să vorbesc, eu vorbesc în direct.

Cu alte cuvinte, el era supărat că Steaua a fost arbitrată corect. Convenția lui să vină în România era ca Steaua să fie furată", a spus Becali. 

Citește și:

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (133)
1610711385807044
Misu Mihai  •  22 August 2017, 08:05

Ce panarama de om, si se tine si credincios 1 Rusine de astfel de conducatori !

mutulik13
mutulik13  •  21 August 2017, 21:05
Postat de samertx pe 21 August 2017, 20:53

În primul rând, un om educat știe folosească semnele de punctuație, tot în primul rând se află bunul-simț primordial, specific unui tip ce are cei șapte ani de acasă, nu-i cazul tău, din păcate. Mai vrei? :))

Se pare ca "se ia"..si remarc astfel virgula de aici "specific unui tip ce are cei șapte ani de acasă, nu-i cazul tău". Cel putin puteai folosi ";", dar e mai simplu sa faci pe desteptul si sa nu ai habar de ce o faci..

mutulik13
mutulik13  •  21 August 2017, 21:03
Postat de samertx pe 21 August 2017, 20:53

În primul rând, un om educat știe folosească semnele de punctuație, tot în primul rând se află bunul-simț primordial, specific unui tip ce are cei șapte ani de acasă, nu-i cazul tău, din păcate. Mai vrei? :))

Ai dreptate cu semnele de punctuatie. Te mai ia valul cand stai de vorba cu tot felu de ageamii. Ideile sunt multe si trebuie redectate cu viteza (doar asta e criteriul pe baza caruia mananci covrigi de-un leu in fiecare zi). Remarc totusi lipsa de argumente. Sau prezenta unor argumente puerile. Sa fie oare lipsa semnelor de punctuatie cauza principala a nepriceperii tale in 'potrivirea' cuvintelor astfel incat sa poti o exprima o idee coerenta?

Vezi toate comentariile (133)
Comentează
Close