INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARBITRU

VIDEO Arbitrul care a furat România, suspendat după ce a urlat la un fotbalist: "Mișcă în nenorocita ta de poartă, băi, p...!"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2017 13:43

Jorge Sousa, 42 de ani, cel mai bun "central" lusitan sezonul trecut, l-a jignit pe goalkeeperul Vladimir Stojkovici, coechipierul românului Cristian Ponde la Sporting B.

Jorge Sousa este deja cunoscut în România. Arbitrul din Porto, 42 de ani, i-a dezavantajat clar pe "tricolori" la Astana, în acel 0-0 cu Kazahstan din 11 octombrie trecut. Acum, cel mai bun "central" lusitan al sezonului 2016-2017 trece printr-o perioadă dificilă la el acasă.

Week-end-ul trecut, Sousa a condus un meci de liga secundă, Real Massamá - Sporting B (1-2). În minutul 64, când goalkeeperul oaspeților, sârbul Vladimir Stojkovici (nepotul internaționalului cu același nume, de la Partizan), a protestat la o lovitură liberă de la marginea careului, arbitrul a început să urle la el, vorbindu-i urât coechipierului lui Cristian Ponde:

"Ce-mi spui tu să mă calmez, băi, p...! Cu cine vorbești tu, p...? Mișcă în poartă! Nu glumesc, eu nu glumesc cu nimeni. Mișcă în nenorocita ta de poartă, băi, p...!", a tunat arbitrul.

După partidă, Sporting a făcut plângere împotriva "centralului" și, chiar dacă Sousa l-a sunat pe antrenorul formației secunde a alb-verzilor pentru a clarifica situația, Comisia de Disciplină a federației portugheze l-a suspendat. Trei etape afară!

2006
este anul în care arbitrul portughez Jorge Sousa a primit ecuson FIFA

Nu le-a dat două penaltyuri "tricolorilor"

Toamna trecută, la Astana, Jorge Sousa ar fi trebuit să dicteze două lovituri de pedeapsă împotriva kazahilor.

Faulturile erau evidente. La primul, Dragoș Grigore a fost lovit cu cotul în față, i s-a spart nasul și a ajuns la spital cu fractură de piramidă nazală. La al doilea, Chipciu a fost placat în careu și a ieșit ulterior accidentat. Arbitrul nu a dat niciun penalty!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
tihi
tihi  •  23 August 2017, 16:18

Poti sa furi pe romani? Nu cred !!!

tihi
tihi  •  23 August 2017, 16:16

Poti sa furi pe ramani? Nu cred !!!

mioriticul
mioriticul  •  23 August 2017, 15:24

Eheei, oare daca dadea acele penaliuri ce subiect de editorial mai gasea tovarasul diector ex taxaror ITB?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează