SPORTURI  »  BOX  »  MCGREGOR VS. MAYWEATHER, DUMINICĂ DIMINEAȚĂ, ORA 06:30, PRO TV ȘI LIVETEXT GSP.RO

McGregor şi Mayweather au ajuns în Las Vegas » Irlandezul a fost de 3 ori la un pas de bătaie cu 3 persoane diferite

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gabriela Iulia GheorgheJURNALISPORT - Publicat miercuri, 23 august 2017 18:29

Conor McGregor e destul de agitat înaintea marii înfruntări de duminică dimineață, de la ora 06:30 (ora României) și a fost aproape de bătaie de 3 ori într-o zi.

Irlandezul şi-a pierdut cumpătul cu adversarul său Floyd Mayweather, cu Paulie Malignaggi (n.r. fost boxer) şi cu un fan.

McGregor şi Mayweather şi-au făcut apariţia marţi după-amiaza în faţa a mii de fani în afara T-Mobile Arena.

Conor l-a scuipat pe fostul boxer Malignaggi. Americanul a părăsit tabăra lui McGregor furios, nemulţumit de tratamentul său şi de un clip despre un presupus knock-down. Malignaggi a fost la conferinţa de presă în Las Vegas pentru a-l saluta pe McGregor cu un mesaj special. Fostul boxer de 36 de ani aştepta venirea irlandezului marţi şi perechea a trebuit să fie despărţită în timp ce se insultau.

Irlandezul a fost , de asemenea, văzut într-un schimb verbal fierbinte cu Mayweather şi anturajul său într-un video separat.

Când a fost întrebat despre incident McGregor a spus: "Noi ne aşteptam să ne întâlnim faţă în faţă şi apoi nu ne-am întâlnit faţă în faţă şi acolo a fost o mică îmbrânceală. Au fost atât de mulţi oameni în jur".

sursa: thesun.co.uk

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
dutedica
dutedica  •  24 August 2017, 09:11

Apara-ne Doamne de pro-stii nervosi. Amin.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează