INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, AZI, 21:45, GSP.RO, DOLCE, PROTV

FCSB - Sporting // Meci de Champions League, gazon de Liga 1 » Detalii de ultimă oră de la Arena Națională: "Rezistă, dar nu e în cele mai bune condiții"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 19:32

FCSB și Sporting Lisabona se vor duela de la ora 21:45 în play-off-ul UEFA Champions Legue. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Dolce Sport și ProTV.

Primaria București a schimbat recent gazonul de pe Arena Națională, dar nici pentru meciul FCSB - Sporting Lisabona nu va fi în condiții optime, potrivit lui Iulian Miu.

Fostul stelist a testat gazonul și a spus că va rezista în această seară, dar nu se prezintă în cele mai bune condiții.

"Am testat gazonul și am alergat puțin. Am stat de vorbă cu cei care îl îngrijesc și pare că este în condiții bune. A rezistat bine, n-au sărit bucăți din el. Va rezista în această seară, dar nu va fi în cele mai bune condiții.

Unde se îmbină bucățile de iarbă sunt ceva denivelari. Acolo s-ar putea să fie probleme. Sunt și porțiuni unde culoarea nu e verde, dar cu timpul își va reveni", a spus Miu la TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haudinamo
haudinamo  •  23 August 2017, 20:53

Cu cat dati cartofii?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează