INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

FCSB - Sporting 1-5 // Presa portugheză dă de pământ cu FCSB: ”Românii au scos autobuzul din poartă și accidentul era inevitabil” » Un jucător este făcut praf: "Amator"

Articol de - Publicat joi, 24 august 2017 13:10

Ziarele portugheze Record și O Jogo critică jocul apărării roș-albastre: "Stoperii au fost vulnerabili, iar execuțiile lui Enache par ale unui jucător amator. Lipsa de calitate a defensivei e enormă".

Jurnaliștii portughezi au sărbătorit victoria "leilor", prima în România și întâia după 13 ani la o diferență de patru goluri într-o deplasare europeană, ironizând în același timp FCSB. Mai ales cei de la Record.

"Sporting i-a demonstrat României că Bölöni avea dreptate când îl sfătuia pe Alibec să vorbească mai puțin, reamintindu-i că diferența de valoare dintre cele două echipe e atât de mare încât nici nu mai trebuie comentată. Chiar și după acel 0-0 de la Lisabona", s-a lansat cotidianul lusitan.

Record a "mușcat" din apărarea roș-albastră: "Încă din tur era clar că Steaua e mult mai slabă decât Sporting. Românii au scos autobuzul din poartă și accidentul era inevitabil". Defensiva a fost cea mai criticată: "Stoperii au fost total vulnerabili, mai ales când n-au mai avut autobuzul alături, iar execuțiile lui Enache par ale unui jucător amator".

Un alt ziar portughez, O Jogo, a fost necruțător cu ultima linie roș-albastră: "Lipsa de calitate a apărării Stelei e enormă". 

3a fost nota cea mai mică primită de jucătorii FCSB în O Jogo: Larie și Enache

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
pirucul
pirucul  •  24 August 2017, 18:46

cum sa lauzi o echipa care i-a 5 ? numai in ro se poate asa ceva. a *** oara sufera romania rusinea asta prin steaua . santeti rusinea europei macabi , montpelier , psg , stutgart , man city si acum sporting , de cate umilinte este nevoie sa terminati de *** aceasta echipa ahtiata dupa bani nu dupa perfomanta. cand patronul declara ca pe el intereseaza doar banii ce sa mai zici.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  24 August 2017, 18:23

Se Vede de la un kilometru răutatea voastră de ziariști va roade invidia că celelalte echipe din România nu au rezultate in Europa și voi sunteți obligați să scrieți numai de Steaua dar știți vorba Câini latră Ursul. MERGE așa că atât va rămas să scrieți și voi ceva nu contează ce dar să vindeți ziarul măcar spuneți Sărutăma ne-a Gigi pentru bucata de pâine pe care ne o oferi căci fără matale am dat faliment

waves
waves  •  24 August 2017, 17:28
Postat de Vasiliu Daniel pe 24 August 2017, 17:22

da voi de ce il tineti pe negoita patron .. daca el nu are bani de paine ? :D Forta Steaua ... doar noi stelistii avem voie sa discutam .. restul sa se uite la tv .. cum au facut pana acum ... ca sa poti sa vorbesti de meciuri tari precum steaua sporting .. tre sa joci intai fotbal sa ajungi acolo si dupa sa iti dai cu parerea ,... asa cum stai tu in cur pe scaun si iti dai cu parerea ... pot sa zic ca hemoroidul a gandit in locul tau :)) cat despre rusinea romaniei .. nu mai este dinamo ... lumea ia uitat nu au mai scos capul pe afara de inspe mi de ani :))

De 11 ori ori ati luat bătaie în Europa cu scoruri de 5-0 ,Sii 5-1 ,unic in Romania ,Europa daca nu in lume , sunteti rusinea româniei fc5sb...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează