INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - ANDERLECHT 3-0

Ribery, ieșire nervoasă la meciul cu Anderlecht » Ancelotti: "Nu-i înțeleg supărarea"

FOTO: Guliver/GettyImage
FOTO: Guliver/GettyImage

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 16:34

Mijlocașul francez Frank Ribery de la Bayern a reacționat nervos în momentul în care a fost schimbat în minutul 78 al meciului cu Anderlecht, scor 3-0, disputat marți seară în grupa B a Ligii Campionilor.

Acesta și-a aruncat tricoul pe banca de rezerve imediat ce a fost înlocuit. Ribery, revenit după o accidentare, avea un "galben" după ce-i ceruse arbitrului eliminarea unui adversar în minutul 11.

Carlo Ancelotti s-a declarat surprins de reacția francezului care arată tensiunile din vestiarul bavarezilor:

"Era nervos. Nu vreau să comentez reacția lui. Mai erau zece minute de joc și avea un galben. Nu s- a antrenat duminică și am vrut să- l menajez puțin. Schimbarea nu avea legătură cu prestația lui. Îl înțeleg că vrea să joace 90 minute, dar nu înțeleg reacția lui".

Lothar Matthaus, fosta glorie a clubului bavarez, în prezent consultant pentru Skysports, a criticat reacția fotbalistului: "Ribery este la Munchen de mult timp. Este pasional, dar nu poți arunca tricoul lui Bayern așa. Este un semnal negativ vizavi de club."

sursa: espn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează