INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - PLZEN, AZI, 22:05, PRO TV, TV TELEKOM SPORT 1, GSP.RO

FCSB - Viktoria Plzen // Declarații exuberante ale lui Gigi Becali înaintea meciului cu Plzen: "Nici Real Madrid și Barcelona nu mă pot bate în seara asta" » Prime uriașe pregătite jucătorilor

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 21:01

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a oferit o declarație extrem de optimistă înaintea startului partidei dintre echipa sa și Viktoria Plzen, din prima etapă a grupelor Europa League.

"În seara asta nu mă poate bate nimeni, nici Real Madrid, nici Barcelona. Nici măcar selecționata lumii nu mă poate bate pe mine. 

Avem valoare mai mare și jucăm cu o echipă pe care am eliminat-o deja. M-am dus ieri în cantonament pentru a le spune jucătorilor de prime. Vor avea o primă bună, care va fi în funcție de punctele pe care le facem în grupă", a spus Becali înainte de meciul cu Viktoria Plzen. 

AICI poți urmări în format liveTEXT partida dintre FCSB și Viktoria Plzen

  • FCSB - Viktoria Plzen se joacă azi, de la ora 22:05. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Telekom Sport 1. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
mannecken
mannecken  •  14 Septembrie 2017, 23:38

Are dreptate. In seara asta nu joaca nici cu Real nici cu Barcelona. Tocmai a dat gol Alibec...ce fâssssâiala de gol....succes în continuare FCSB.

red_dog72
red_dog72  •  14 Septembrie 2017, 23:09
Postat de gigi_becali_4 pe 14 Septembrie 2017, 23:00

Eu mi-am luat bilet la meciul lui Dinamo din seara asta din Europa League, si caut stadionul dar nu-l gasesc ! Stii cumva te rog pe ce stadion joaca Dinamo in seara asta ? Multumesc mult !

Dinamo joaca la cimitir linga ***! Hotilor bautori de namol ce sunteti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ill7ven
ill7ven  •  14 Septembrie 2017, 23:03

Copilu asta batran vorbeste de parca joaca el... saracu.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează