INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Încă o lovitură dată de Real Madrid » Isco și-a prelungit contractul până în 2022 şi va avea o clauză de reziliere de 700 milioane de euro!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat joi, 14 septembrie 2017 23:53

Mijlocaşul Isco Alarcon  şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în 2022, a anunţat, joi, site-ul oficial al grupării de pe "Santiago Bernabeu".

Jucătorului în vârstă de 25 de ani urma să-i expire contractul la sfârşitul acestui sezon. Noul salariu după prelungirea înțelegerii este de 6 milioane de euro, plus o clauză record de 700 milioane de euro!, scrie Marca.

Jucătorul va semna noul contract vineri după amiază cu prilejul unei ceremonii care va avea loc la stadionul "Santiago Bernabeu". Isco s-a transferat de la Malaga la Real Madrid în 2013, Florentino Perez plătind 30 milioane de euro în schimbul său.

În această perioadă spaniolul a jucat în 197 de meciuri, a înscris 34 goluri şi a dat 46 pase decisive, cucerind un titlu în La Liga şi trei trofee Champions League.

Isco a fost răsplătit pentru forma sa impresionantă din sezonul trecut când a ajutat echipa să câştige titlul şi Champions League și a înscris luna trecută în Supercupa Europei împotriva echipei Manchester United. Isco a avut prestații foarte bune şi la echipa naţională a Spaniei, unde a reușit o dublă împotriva Italiei în preliminariile CM. Prelungirea contractului lui Isco vine la o zi după ce Real i-a prelungit contractul și fundaşului stânga Marcelo.

sursa: marca.com, espn.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează