FOTBAL  »  LIGA 2  »  L4 GIURGIU

FOTO EXCLUSIV Cum arată antrenorul bătut de 8 persoane la un meci din Giurgiu: "Nu se poate bărbieri, e vânăt tot de la piept în sus"

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 00:17

Antrenorul Marian Dociu, bătut în pauza meciului de juniori ce preceda partida de L4 Prundu - Giganții Vărăști, este încă plin de vânătăi, la aproape o săptămână de la incident

Aseară, acesta a fost fotografiat, pentru GSP.ro, de către președintele echipei, Cătălin Ilie. 

"A fost lovit la cap și dinți. Nu se poate bărbieri încă, este vânăt rău de la piept în sus", a spus conducătorul giurgiuvenilor.

Sâmbătă, în pauza meciului de juniori Prundu - Giganții Vărăști, care preceda partida de liga a 4-a, tehnicianul Marian Dociu a fost bătut de 7-8 persoane și lăsat însângerat.

Acesta sărise să își apere un elev luat la palme de un advesar, însă rudele celui din urmă l-au atacat la pauză.

În urma incidentului, Marian Dociu a făcut plângere la Poliție, agresorii au fost identificați, iar AJF Giurgiu a dictat următoarele pedepse:
- Clubul organizator, AS Prundu, la care este legimitat Stoica, a fost amendat cu 1.000 de lei și va disputa următoarele 6 partide pe alt stadion;
- Agresorul, Nicușor Leonard Stoica, a fost suspendat pe o perioadă de doi ani și a primit o penalitate de 800 de lei;
- Președintele clubului, trecut pe foaia de meci drept om de ordine, Gheorghe Tudorache, nu va fi primit pe stadioane timp de 2 luni și va plăti 200 de lei.

847779 dochu

Iată aici cele două episoade ale cazului prezentat de GSP.ro:

FOTO Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional. Un antrenor din Giurgiu a fost umplut de sânge de rudele unui fotbalist

UPDATE Ce pedepse au primit cei implicați în cazul antrenorului bătut în Giurgiu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Septembrie 2017, 14:31
Postat de polistul68 pe 15 Septembrie 2017, 09:05

Amice..astea sunt penalitatile date pe linie sportiva..urmeaza procesul...civil sau penal..acolo e "jmecheria"...

Vezi de treaba, atata timp cat in Romania o batrana care fura o paine de foame din magazin e pusa in arest preventiv iar astia care mutileaza un om sunt liberi pe durata procesului, ca deh, 'nu prezinta pericol social', lasa-ma sa cred ca si procesul/procesele o sa fie o gluma. Cat despre 'recuperarea prejudiciului' nu exista asa ceva in Romania, nici aia care au furat miliarde nu au dat un cent inapoi iar asta o sa plateasca fix nimic in urma procesului civil. Ca ala penal probabil ca o sa stabileasca o chestie simpla: saracul om s-a impiedicat pe scari si s-a lovit singur.

romulus65
romulus65  •  15 Septembrie 2017, 12:36

Foarte curajoase au fost rudele lui Stoica. Iti trebuie mult curaj ca sa snopesti in bataie un om atunci cand mai ai 7 langa tine!

ray51
ray51  •  15 Septembrie 2017, 10:21

Mari probleme in mentalul unor categorii de cetateni romani. Aceasta imagine ar trebui (de exemplu) pusa pe spatele si in fata acestui Nicușor Leonard Stoica. Sa-l urmareasca vreme de cativa ani buni, fara drept sa o indeparteze. As avea o intrebare: in timp ce era batut in plina figura, ceilalti 'spectatori' ce faceau??? Gheorghe Tudorache cu ce se delecta in acele momente?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează