FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 3-0

Becali pune presiune pe viitorul selecționer: "Naționala trebuie construită după scheletul de la FCSB" » Cine sunt cei opt jucători pe care îi vede titulari în prima reprezentativă

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 00:20

George Becali a vorbit despre viitorul selecționer al României, susținând ideea că naționala trebuie construită în jurul scheletului de la FCSB. 

"N-am avut nici cea mai mică influență la echipa națională, orice ar spune Daum. Nici nu vreau să am influență la echipa națională. Contra e un băiat corect, care va lua jucători de la Steaua doar dacă au valoare.

Noi, la Steaua, avem unul dintre cei mai mari fundași dreapta din Europa, Benzar, și un mijlocaș central diamant, încântător, melodios, adică Nedelcu. 

Totul se învârte în jurul banilor, pe mine mă interesează să am jucători la națională pentru a lua milioane pe ei. Benzar, Bălașa, Pintilii, Nedelcu, Budescu, Alibec, Florinel Tănase, Man: ei sunt jucătorii cu care orice selecționer ar trebui să înceapă. N-ai cum să nu-i selecționezi. Viitoarea echipă a naționalei va fi construită pe scheletul Stelei", a declarat Becali, la Pro X. 

Citește și: FCSB - PLZEN // Becali, euforic după victoria cu Plzen: "Ce vrei mai mult de la fotbal? "

Citește AICI cronica partidei FCSB - Viktoria Plzen 3-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
liviuemil
liviuemil  •  15 Septembrie 2017, 22:42

Gigi, las-o moale. La urmatoarele doua jocuri ale nationalei nici un jucator de la Steaua nu ar trebui sa fie prezent! Noi avem meciurile noastre. Dupa aia mai vedem.

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  15 Septembrie 2017, 13:38

Si tu antrenor ca si asa nu se gaseste ! Ai prostie in cap cat Pipera !

fangigi
fangigi  •  15 Septembrie 2017, 13:18
Postat de romeverest pe 15 Septembrie 2017, 09:49

Nebuniile lui Becali !! Nedelcu,Tanase si Man nu sunt inca de nationala !! El si-ar dori acest lucru din motive lesne de inteles, intrucat doreste sa-i vanda cu sume cat mai mari. Din pacate, la nationala nu are cine sa-i mai vada pentru ca suntem eliminati si vor vedea si ei Mondialul la televizor !!

Eu nu stiu de ce nu se propune direct pe el la nationala? El stie cel mai bine cine are valoare de vanzare si pe viitor nationala sa devina dupa fcsb a doua taraba de expus marfa!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează