INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - KOLN 3-1

VIDEO Saluturi naziste și ocupație pe stadion! Koln a marcat GOLUL anului cu Arsenal, dar fanii au făcut Germania de râs

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 09:55

Fanii Kolnului, 20.000 la număr, s-au încăierat cu oamenii de ordine la porțile stadionului și în incintă. ”Au urinat pe străzi, au salutat în stil nazist și au sărit peste turnicheți”, s-au plâns englezii, care au întârziat fluierul de start cu o oră.

Arsenal a câștigat cu 3-1, joi seară, o partidă în care Jhon Cordoba a marcat un GOL ULUITOR pentru Koln. (VIDEO AICI CU TOATE GOLURILE) Dar meciul de pe Emirates a fost în pericol să nu se mai dispute. Vinovați, fanii oaspeților, care au făcut prăpăd în nordul Londrei și apoi la stadion.

Potrivit tabloidelor britanice Daily Mail și The Sun, 20.000 de nemți, majoritatea sub influența alcoolului, și-au dat în petic urinând pe străzi, agresând trecătorii sau salutând în stil nazist. Iar o dată ajunși în fața "Emirates", au luat arena cu asalt.

De 7 ori mai mulți huligani

Pentru organizatori, șocul a fost mare. La Koln, suporterilor li se vânduseră doar 2.900 de bilete, dar acum aveau în față de șapte ori mai mulți. Și violenți!

Explicația? Disperați să asiste la prima apariție a favoriților în Europa după 25 de ani, majoritatea plecaseră de acasă cu speranța că-și vor găsi tichete la Londra. Și-au cumpărat, la negru, chiar de la fanii lui Arsenal!

Iar ca să nu fie opriți la intrarea în sectoarele rezervate englezilor, și-au pus pe ei tricouri cumpărate din magazinele cu suveniruri ale "tunarilor".

În fața porților, s-a ajuns la încăierări cu oamenii de ordine, care i-au respins pe aceia rămași fără bilet ce săriseră peste turnicheți sau amenințau s-o facă. Iar în incintă, acolo unde nemții se amestecaseră cu englezii, stewarzii, susținuți de polițiști cu câini, se străduiau să despartă taberele gata să se ia la bătaie.

Oficialii celor două cluburi și reprezentanții UEFA au luat în calcul inclusiv reprogramarea meciului, dar în cele din urmă, a fost nevoie doar de o amânare cu o oră a fluierului de start, pentru restabilirea ordinii.

5 arestări a operat poliția la Londra, din rândurile huliganilor germani, toate pentru tuburarea ordinii publice

"Am fost avertizați că sunt mai mulți suporteri germani decât se preconizase, dar nu ne așteptam să fie chiar atât de mulți. Unii fără bilete, alții cu bilete în sectoarele fanilor noștri"
Mark Gonnella, director de comunicații Arsenal 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
alenb
alenb  •  15 Septembrie 2017, 17:19
Postat de v1ad pe 15 Septembrie 2017, 13:30

"Explicația? Disperați să asiste la prima apariție a favoriților în Europa după 25 de ani". Alo? Gigi,Steaua, Pictoriale? Prima aparitie in Europa dupa 25 de ani a avut locul in barajul pentru grupe. Asa ca mai usor formularile bombastice si disperarea dupa senzational.

*** esti genial Daca descoperi cu cine a jucat FC Koln in play off. Daca nu descoperi, nu esti genial.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  15 Septembrie 2017, 14:46
Postat de v1ad pe 15 Septembrie 2017, 13:30

"Explicația? Disperați să asiste la prima apariție a favoriților în Europa după 25 de ani". Alo? Gigi,Steaua, Pictoriale? Prima aparitie in Europa dupa 25 de ani a avut locul in barajul pentru grupe. Asa ca mai usor formularile bombastice si disperarea dupa senzational.

Oricum isi rod unghiile ca s-a jucat meciul pana la urma si ca nu s-a dat 3-0 pentru echipa promovata de ei. Indiferent cine joaca sau unde se joaca, in astfel de situatii trebuie ca si UEFA sa opreasca meciurile si sa se dea 3-0 pentru echipa celor care impacheteaza peste cu propria hartie.

1425838917717550
John Milne  •  15 Septembrie 2017, 13:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează