FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROCES

Procese peste procese pentru FRF » Suma uriașă pe care a pierdut-o Federația

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 15:32

Procesul pierdut cu Pandurii (vezi detalii) e doar ultimul episod dintr-un șir interminabil de cauze în care FRF a trebuit să se recunoască învinsă în instanță.

La începutul săptămânii, fostul șef al CCA, Vasile Avram, și-a trecut și el numele pe lista celor care au câștigat definitiv litigiul cu federația: a rămas cu suma de 105.000 euro, salarii achitate pentru perioada noiembrie 2011 - noiembrie 2014, pe care FRF le atacase ca beneficii necuvenite.

A existat însă înainte grupul foștilor angajați din mandatul lui Mircea Sandu, eliberați din funcții la scurt timp după instalarea lui Burleanu, subiect transformat într-un coșmar pentru actuala administrație. Șase foști oficiali au bținut compensații la tribunal sau în urma unor înțelegeri amiabile: 

- Florin Prunea (fost director Internațional) 480.000 euro
- Dumitru Mihalache (fost director Competiții) 150.000 euro
- Alexandru Stici (fost director sector transport) 36.000 euro
- Marian Bucurescu (fost referent Competiții) 32.000 euro
- Marcel Paraschiv (fost referent Protocol) 23.000 euro
- Dan Bărgăoanu (ex-departament media) 14.000 euro 

"Eu nu am vrut să se ajungă aici! Banii pe care i-am câştigat puteau să fie folosiţi de cei din FRF pentru copii şi juniori, dar dacă atât l-a dus capul pe Burleanu, atunci să plătească!" Florin Prunea, fost director FRF, în octombrie 2016

"I-am acţionat în instanţă pe cei de la FRF din cauza felului în care au ales să ne despărţim. N-aş fi cerut nimic dacă aveau curajul să-mi spună în faţă că nu mai au nevoie de mine. Şi tocmai terminasem proiectul pentru Euro 2020, cu care se laudă ei acum" Dumitru Mihalache, fost director Competiţii FRF, în noiembrie 2016

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close