FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK TV, GSP.RO

Veste extraordinară primită de Dică: doi jucători de bază revin pentru următorul meci din campionat

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 17:51

Scoși din circuit în ultimul moment pentru duelul de joi cu Plzen, câștigat de roș-albaștri cu 3-0, doi jucători vor reveni în primul "11" al FCSB-ului pentru meciul de duminică cu Gaz Metan Mediaș.

Este vorba de mijlocașii Florin Tănase și Filipe Teixeira, care au șanse extrem de mari să fie pe teren din primul minut în meciul din campionat cu Gaz Metan, anunță TV Digi Sport.

Teixeira a ratat meciul cu Plzen din cauza unei lovituri puternice pe care a încasat-o la un antrenament, în timp ce Tănase nu a putut fi recuperat după ce a acuzat probleme la stomac în ziua meciului cu echipa cehă.

  • FCSB - Gaz Metan se joacă duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bakunin
bakunin  •  15 Septembrie 2017, 22:38

Io m-am dat cu echipa lu' nea double-Ion; face spectacol nu ca fcsb. De cate ori a bagat fecesebe 28 de goluri intr-un meci, hai?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează