FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Rednic le-a vorbit belgienilor despre posibilitatea de a prelua naționala României: "După tot ce am făcut în carieră e normal să se întâmple asta"

Rednic trece prin momente grozave la Mouscron în actualul sezon: după șase etape echipa sa este pe locul 3 // FOTO: Raed Krishan
Rednic trece prin momente grozave la Mouscron în actualul sezon: după șase etape echipa sa este pe locul 3 // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 18:06

Mircea Rednic, tehnicianul celor de la Mouscron, a vorbit pentru prima oară în presa din Belgia despre posibilitatea de a deveni noul selecționer al echipei naționale a României.

"Nu este pentru prima dată când numele meu apare în legătură cu postul de selecționer al României. După tot ceea ce am făcut în carieră ca jucător și antrenor e normal să se întâmple asta, dar înțelegeți-mă, e delicat pt moment să discut acest subiect", a declarat "Puriul" în presa din Belgia. 

Fostul tehnician al lui Dinamo se află pe lista posibililor înlocuitori ai lui Christoph Daum pe banca națională a României.

În vârstă de 55 de ani, acesta a antrenat de-a lungul carierei la Rapid, FCM Bacău, Al-Nasr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra Giurgiu, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Dinamo și Mouscron.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Septembrie 2017, 21:42
Postat de cainelup pe 15 Septembrie 2017, 19:56

Ce calcule si-o fi facand el, deja, cat sa ceara de la fiecare jucator pentru o convocare la Nationala... Normal, in functie de post, experienta anterioara, numar de convocari etc.

Îi aduce pe aia pe care ii are el sub contract. Pardon, fi-sa. Si acolo e pret fix. La restul, e negociabil...

holland
holland  •  15 Septembrie 2017, 21:16

Domnul Rednic are mai multe echipe antrenate ..decat ...goluri la nationala.

lukasoil17
lukasoil17  •  15 Septembrie 2017, 20:01

ce dume are Strambu in el....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează