FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK, GSP.RO

Dinamoviștii se mobilizează înaintea șocului cu CSU Craiova: "Trebuie să dăm dovadă că suntem caractere" » Cum comentează Paul Anton plecarea lui Contra la națională

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 18:23

Paul Anton, mijlocașul de 26 de ani al celor de la Dinamo,  a prefațat partida pe care echipa sa o va disputa sâmbătă pe terenul lui CSU Craiova.

"Nu a fost o săptămână uşoară, dar trebuie să dăm dovadă cu suntem caractere şi să ridicăm capul. Să facem uitată ultima partidă pe care am pierdut-o acasă într-o manieră urâtă (n.r. 1-2 cu ACS Poli). Trebuie să dăm dovadă de unitate, în momentele grele ai nevoie de caractere puternice.

Trebuie să fim atenţi, CSU are o echipă foarte compactă, foarte omogenă, iar cei din faţă pot face diferenţa oricând. Nu are rost să spunem că totul a fost roz, dar e momentul să strângem rândurile şi să câştigăm. Apoi putem schimba această stare de tensiune, de nervozitate", a mărturisit Anton. 

Mijlocașul "câinilor" a comentat și posibilitatea ca tehnicianul Cosmin Contra să o părăsească pe Dinamo pentru a deveni noul selecționer al naționalei:

"Nu ştim dacă pleacă, e aici, e concentrat pentru meciul de la Craiova, vom vedea ce va fi săptămâna viitoare. Dacă se va ivi oportunitatea să plece la naţională ar fi un pas înainte şi nu putem decât să ne bucurăm pentru el. Și el doreşte binele tuturor din echipă".

  • CSU Craiova - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, la Severin. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport 1 și Look TV. 

Citește și: Decizie drastică luată de Cosmin Contra » Un jucător important a fost lăsat în afara lotului: "Vreau altceva"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dvd1
dvd1  •  16 Septembrie 2017, 02:45

Dinamo nu are nici cea mai mica sansa. E 1 solist 100%. Dinamo retrogradeaza. Contra e un pappagal care nu are ce sa caute la nici o nationala. Asta nici pe maidan nu e bun de antrenor

1627097764176146
Adrian Apreutesei  •  15 Septembrie 2017, 19:57

Nu o vad bine pe dinamo daca pierde acest meci. Daca mai pleaca si Contra e cam greu. Eu cred ca Contra este un antrenor bun insa nu prea are material.

yeab
yeab  •  15 Septembrie 2017, 19:07

"Trebuie să dăm dovadă că suntem caractere" !! auzi la ei, "...suntem caractere" ! construcție românească de pe maidan...!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează