INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

AUDIO » Scos din sărite de declarația lui Dybala despre Messi, un fan argentinian a devenit viral pe net: "DYBAAAAALA, nefericitule, nu ești în stare să-i dai înapoi o pasă bună!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 19:21

Mesajul unui suporter argentinian pentru Paulo Dybala a devenit viral pe net.

Acesta îi reproșează fotbalistului de la Juventus o declarație despre Messi. "O să pară ciudat ce o să spun. E un pic dificil să joci cu Messi în naționala Argentinei pentru că jucăm pe același post. Eu sunt cel care trebuie să mă adaptez mai mult la el și să-l fac să se simtă bine pe teren", a spus Dybala în urmă cu câteva zile.

A fost suficient pentru un microbist ajuns la capătul răbdării. Iată răspunsul AUDIO al acestuia pentru fotbalistul de 23 de ani.

"Prietene, o problemă mai puțin pentru Sampaoli care nu știa pe cine să convoace dintre atacanți: pe Benedetto, pe Higuain, pe Alario sau mai știu eu pe cine. Se pare că Dybala a rezolvat situația. A ieșit el și a declarat că (HA HA HA HA HA!)... și a declarat că e greu să joci cu Messi. Incredibil! DYBALA!!! Băiete! Greu e pentru Messi să joace cu tine! Cum să spui că e dificil să joci cu Messi?! Greu e să joci cu morții de prietenii mei, nu cu Messi, idiotule!

Trebuie să închizi ochii și să-i dai mingea lui Messi! Nimic mai mult! Pentru el e greu să joace cu tine, Dybala! Cine te cunoaște pe tine, nefericitule? Cum să spui că e greu să joci cu Messi, idiotule?! Cel mai bun fotbalist din istorie! Ce să vorbim despre tine, prostule?! Că nu ești în stare să-i dai înapoi o pasă bună! Trebuie să îi ceri scuze! Cum să spui că e greu să joci cu Messi, nefericitule?!"

Mesajul fanului pentru Dybala

Argentina se află pe locul 5 în preliminariile pentru Mondialul din Rusia și i-a scos din minți pe fani după ultimele două rezultate: 0-0 cu Uruguay și 1-1 cu Venezuela. Singurul fotbalist care a scăpat de apostrofările suporterilor a fost Lionel Messi. Paulo Dybala, în schimb, a fost unul dintre cei mai criticați.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
751049255028841
Marius Ghenghiu  •  16 Septembrie 2017, 10:40

un ***, parerea mea. se pare ca agresivitatea e ridicata si in alte tari ale lumii. ce poti sa i mai ceri unui astfel de om care se manifesta in halul asta ? *** rau ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ill7ven
ill7ven  •  15 Septembrie 2017, 22:11

Daca noi vorbim asa pe aici ne moderati pana la rupere, in schimb daca e vorba de click bait, e ok! Bravo! 10/10! :-))

andrei.33
andrei.33  •  15 Septembrie 2017, 20:28

Ziar de scandal. Cancan, mondene si facebook.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează