INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 3-0

FCSB - Viktoria Plzen 3-0 // Noi probleme în vestiarul condus de Dică! Gest sfidător al lui Florinel Coman!

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 09:00

Gest sfidător al lui Florinel Coman, 19 ani: atacantul s-a întors cu spatele și a refuzat să vină la margine atunci când Dică a decis să-l schimbe cu Ovidiu Popescu.

Florinel Coman a profitat de problemele stomacale ale lui Tănase și a fost trimis de către Nicolae Dică din primul minut pe teren în meciul de joi seară, cu Viktoria Plzen.

S-a jucat cu ocaziile și a fost fluierat în câteva rânduri de fanii de pe Arena Națională. Dar a reușit să iasă în evidență negativ în minutul 57, atunci când tehnicianul a decis să fie primul jucător schimbat.

Ovidiu Popescu se afla la marginea terenului, alături de Marius Ianuli, iar crainicul stadionului a transmis la stația de amplificare: "Aplauze pentru jucătorul cu numărul 17, Florinel Coman". Atacantul de 19 ani s-a uitat la margine, a văzut că el este cel schimbat, apoi s-a întors cu fața spre restul jucătorilor și-a refuzat să iasă de pe teren!

Au durat aproximativ 10 secunde până când Coman a început să se îndrepte spre margine și asta după ce un jucător al celor de la Plzen a venit și-a început să-l împingă.

Extrem de iritat, Coman nu s-a grăbit deloc să vină la schimbare. A mers încet, iar "centralul", dar și arbitrul de rezervă i-au făcut semne repetate să iuțească pasul, dar Florinel i-a ignorat total. Sub privirile iubitei, atacantul venit de la Viitorul a bătut în lehamite palma cu cei de pe margine, apoi s-a așezat nervos pe bancă.

Becali cunoaște problemele atacantului și-a avut un comentariu atunci când l-a adus la FCSB: "Va trebui să înţeleagă că el poate pierde tot dacă nu va avea o viaţă extrasportivă corectă! Eu irosesc 2 milioane de euro, asta e, am mai pierdut, dar el îşi va rata cariera şi viaţa! Va fi nevoit să uite şi de ţigări, şi de altele".

Momentul când Coman își aude numele la stația de amplificare Captură TV Telekom Sport

04 1 coman

După ce vede că este înlocuit, ignoră semnele de pe margine

04 2 coman

Un jucător al lui Plzen a alergat spre atacant să iasă mai repede de pe teren

04 3 coman

PROBLEME / Imagine de golan

Florinel Coman nu are o imagine prea bună în rândul apropiaţilor, care susţin că fumează, bea alcool şi pierde frecvent nopţile în cluburi. "Se ştie despre el că e fumător înrăit. Nici Hagi n-a reuşit să-l facă să renunţe la acest viciu", spune un fost coleg cu Florinel de la Academie. Atacantul ar fi şi un consumator, destul de frecvent, de alcool. "Au fost cazuri când Hagi a auzit că pierde nopţile prin cluburi şi bea până dimineaţa, însă atât timp cât Florinel a dat randament, pe Gică nu l-a deranjat așa tare viaţa extrasportivă a jucătorului său" e o altă mărturisire.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (82)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  17 Septembrie 2017, 22:54

articol de 2 bani! coman a lalait-o ca sa traga de timp, nu cred ca a facut-o ca sa sfideze pe careva! ba cred ca dica I-a zis sa se faca ca nu intelege! era 2 - 0 pentru fcsb! daca era invers, fac pariu ca nu ma sfida pe nimeni si iesea fuguta la margine!

1888033741230469
Vasile Cioca  •  17 Septembrie 2017, 15:28

Asta este educația tinerilor. E! consideră că este vedetă!

ortega
ortega  •  17 Septembrie 2017, 10:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează