FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - FC BOTOȘANI 0-2

Costel Enache îi ia apărarea "perlei" din echipa lui FC Botoșani: "Știe ce vrea de la viață, nu s-a lăsat doborât"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 20:18

Costel Enache, tehnicianul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre victoria reușită de echipa sa pe terenul lui Juventus, scor 2-0, dar și despre perla botoșănenilor, Olimpiu Moruțan (18 ani), care a ratat încă o dată o ocazie uriașă, așa cum s-a întâmplat și în precedentele etape. 

"Presiunea este mare. Urmărisem adversarul, știam că dăm peste o echipă care a făcut meciuri bune până acum, chiar dacă rezultatele nu au arătat-o.

Oricum, cred că după aspectul jocului merităm victoria. Trebuie să fiu corect și să apreciez calitatea jucătorilor, dar noi încercăm să scoatem întreaga echipă în evidență.

Dorința lui Moruțan de a marca, de a arăta că e un lider de generație, îl face să rateze în fața porții. Eu îl văd ca pe un jucător care construiește atacurile, nu ca pe unul care finalizează. Olimpiu e un băiat echilibrat, știe ce vrea de la viață, nu s-a lăsat doborât, dezechilibrat de ofertele neconcretizate din vară", a dezvăluit Costel Enache la TV Telekom Sport. 

Citește AICI cronica partidei Juventus București - FC Botoșani 0-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează