FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A început războiul psihologic înainte de Derby de România » Dinamo, scoasă din lupta pentru campionat de rivali: "Doar două echipe au șanse la titlu"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 20:20

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB-ului, nu o vede pe Dinamo printre favoritele la titlu. Fostul mare goalkeeper crede că lupta la campionat va fi purtată de FCSB și CFR Cluj. 

"Eu cred că Niculescu ar merita să fie antrenorul lui Dinamo, dacă ținem cont de ce performanțe a obținut la Voluntari în numai câteva luni. A demonstrat deja că e un antrenor foarte bun.

Nu are importanță însă cine o va prelua pe Dinamo. Nu cred că Dinamo este o contracandidată la titlu pentru Steaua.

Cu siguranță în acest an nu se poate bate la titlu. Nu e dur, nu vreau s-o scot și din lupta pentru play-off. În lupta pentru titlu sunt doar două echipe, Steaua și CFR, cu toate că și Craiova a făcut câteva jocuri bune. Nu cred însă că poate ține același ritm", a mărturisit Duckadam la TV Digi Sport.

După nouă etape, FCSB se află pe locul patru, cu 18 puncte, la patru puncte în spatele liderului CFR. Dinamo e momentan în afara play-off-ului, "câinii" situându-se pe locul șapte, cu 11 puncte. 

Derby de România e peste 8 zile, pe 24 septembrie, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
100002473541087
Danut Ognean  •  16 Septembrie 2017, 12:46
Postat de samamiroshi pe 16 Septembrie 2017, 00:25

Pai ar trebui sa te uiti la ordinea echipelor la sfarsitul campionatului trecut..Ducadam spune in acest reportaj ca mimamo NU conteaza pentru castigarea campionatului..Ca o bate pe Steaua sau nu,conteaza mai putin...Face strict referire la castigarea campionatului..Aaa..tu nu stii ce e aia..;)Probabil se lupta pentru scaparea de la retrogradare..Frustrati mai sunteti mai..Varza cu carne...

steaua din cate stiu eu e undeva in liga a patra iar voi sunteti o clona blatista pe nume fcsb! dinamo e in liga intai! na hatere mori de ciuda! fortza dinamo

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  16 Septembrie 2017, 11:41

HĂ, hă, hă, ăsta chiar e dus de-acasă !!! Băi prostule Dinamo nu joacă cu Steaua, asta e în liga 4-a vedea-v-aș lângă EI că prea v-o doriți, ILEGALILOR !!!!

1627097764176146
Adrian Apreutesei  •  16 Septembrie 2017, 09:55

Nu mai afirmati ca steaua va castiga cu dinamu pentru ca nu va fi asa. De cativa ani, cele doua asa-zise rivale doar se prefac ca sunt rivale. Steaua le va da celor de la dinamu cel putin 4 pct. Ma rog, fcsb.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează