FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce e în spatele războiului Dinu - Dănciulescu » Episoadele picante care le-au afectat relația + Declarații EXCLUSIVE ale celor doi

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 00:00

Cornel Dinu și Ionel Dănciulescu sunt în relații glaciale, bănuindu-se de lucruri necurate. Mister ar putea fi sacrificat la Dinamo din această cauză.

Șoc în Ștefan cel Mare: Cornel Dinu dat afară de la Dinamo?! O informație care este comentată tot mai pregnant în lumea fotbalului și ar putea fi transpusă în realitate după un episod petrecut între Mister și o altă legendă a clubului, Ionel Dănciulescu. Cum e posibil așa ceva?

"Diverși «prieteni» au băgat strâmbe între cei doi și din vorbe spuse aiurea ei s-au răcit și nu-și mai vorbesc de multă vreme", au comentat oameni din fotbalul intern. Momentul culminant s-a produs zilele trecute, când Fanatik a scris despre problemele personale din cuplul Ionel - Mihaela Dănciulescu. S-a acreditat ideea că Dinu ar fi fost una dintre sursele materialului jurnalistic, mai ales că și site-ul respectiv a scris ulterior: "Dinu, aproape dat afară de la Dinamo de un scandal cu femei!".

Gazeta Sporturilor a luat ieri legătura cu cele două figuri emblematice ale "câinilor". Dinu avea un aer calm și resemnat, Danciu-gol a pufnit în râs.

Cum a comentat Dinu

- "Eu sunt obișnuit cu datul afară pe nedrept, ceea ce s-a întâmplat de câteva ori din postura de antrenor chiar până ca domnul Negoiță să devină acționar majoritar. Amintesc doar de episodul din 2000, când am fost eliminat după ce am luat eventul!"
- "S-ar putea ca domnul Negoiță să creadă că i-am luat apărarea lui Nicolae Badea în problema stadionului, ceea ce nu este deloc real! Tot ce am spus s-a bazat pe argumentări și texte juridice, ceea ce se poate dovedi și în viitor prin așa-zisele efecte ale Hotărârii Guvernului date de curând de Ministerul de Interne. Deci nu văd cu ce ar putea fi deranjat domnul Negoiță"

Cum a comentat Dănciulescu

- "E ultima oară când dau vreo declarație pe astfel de subiecte care sunt niște minciuni sfruntate! Nu am timp să dezmint la nesfârșit invenții. Eu nu am vorbit niciodată cu domnul Negoiță despre Cornel Dinu! Orice ar spune Mister, eu îl respect"
- "Nu e vorba doar de Mister aici. Mie nu îmi stă în caracter și nici în fișa postului să evaluez oamenii din Consiliul de Administrație și să decid în privința lor. Lumea care mă știe cunoaște lucrul acesta"

Celelalte episoade care au dus la conflictul dintre Dinu și Dănciulescu, plus declarațiile complete ale celor doi, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
samerpix
samerpix  •  16 Septembrie 2017, 09:45
Postat de bakunin pe 16 Septembrie 2017, 09:42

In 1948 s-a infiintat subiectul nostru preferat de batjocura

Corect, ce ne-am face fara ei? Viata ar fi mult mai trista:))))

bakunin
bakunin  •  16 Septembrie 2017, 09:43
Postat de valyomanyd pe 16 Septembrie 2017, 00:48

De prost ce esti nici acum nu ai aflat ca Nicu al tau a fost mazilit ? :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  16 Septembrie 2017, 09:42
Postat de samerpix pe 16 Septembrie 2017, 09:13

Exemplu de caine flamand, purtator ilegal de tartacuta pe umeri, doar ca sa nu-i ploua in gat.

In 1948 s-a infiintat subiectul nostru preferat de batjocura

Vezi toate comentariile (11)
Comentează