FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPȚIE

VIDEO ȘOCANT Acuze incredibile la adresa lui CFR Cluj » Tripla campioană a României, inclusă într-un top al celor mai corupte cluburi din Europa!

Arpad Paszkany, artizanul succeselor CFR-ului din perioada 2007-2012 // FOTO: Raed Krishan
Arpad Paszkany, artizanul succeselor CFR-ului din perioada 2007-2012 // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 21:28

CFR Cluj, liderul la zi din Liga 1, a fost inclus în topul celor mai corupte cluburi din Europa. Clasamentul a fost alcătuit de televiziunea oficială a clubului lusitan Benfica Lisabona.

Directorii televiziunii respective au susținut însă că au preluat lista din publicația britanică Daily Mail. 

În topul publicat de cei de la Benfica apare și marea rivală FC Porto, iar oficialii "dragonilor" au spus că nu vor sta  cu mâna în sân. Directorul de comunicare al clubului a declarat că va da în judecată clubul Benfica. "Vom contacta cât de curând cluburile care au fost incluse în această listă și le vom întreba ce au de gând să facă, dacă ni se vor alătură în demersurile noastre. Totul este o parte a invențiilor celor de la Benfica. Vor să dea senzația unei lumi paralele. Am asistat la o invenție mizerabilă, extrem de defăimătoare", a declarat Francisco Marques, potrivit blitznews.co.uk.


*Click pe imagine pentru zoom

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (226)
1138425876213790
Pop Marius  •  17 Septembrie 2017, 16:03

DACA ERA DESPRE STEAUA CRED CA NU IL PUBLICATI PASCANI A FOST PRINS CU VALIZA IN OPINIA VOASTRA RUSINE SA VA FIE ABIA ASTEPTATI SA SCRIETI RAU DE CFR CLUJ

921467891321691
Nicu Manole  •  17 Septembrie 2017, 00:21

Juventus, pe locul doi ? Au gresit cu siguranta clasamentul... Unde sunt fcsb si inter milano ? A gresi, este omenesc , dar a nu include in top 10 a coruptiei si hotiei cele doua asa zise echipe, este inacceptabil ! Vor merge la TAS !

1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  17 Septembrie 2017, 00:13

Mai oameni buni clasamentul este total eronat.Pai sa zicem ca CFRs-ar preta la aranjamente dubioase,pai atunci i-ar trebui sute de ani sa le depaseasca pe campioanele intru aranjamente,si anume Dinamo si Steaua.Clasamentul asta a vizat-o pe FCPorto echipa care este in colaborare cuCFR.Trebuia sa fie atacate amandoua pentru a fi verifica acuzatia.GSP stia acest lucru dar nu a binevoit sa-si informeze cat mai corect cititorii.Rusine mare!

Vezi toate comentariile (226)
Comentează
Close