FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Probleme pentru Dică » Alibec nu s-a antrenat azi! Cum va arăta FCSB în meciul cu Gaz Metan și ce problemă are cu jucătorii

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 13:38

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre meciul cu Gaz Metan, de duminică.

Stelistul a dezvăluit că va menaja mai mulți titulari și că atacantul Denis Alibec a avut câteva probleme medicale și că nu va juca împotriva formației lui Cristi Pustai.

"Întâlnim un adversar care a schimbat mulți jucători față de sezonul trecut și nu a început bine campionatul. Totuși, în meciurile cu Dinamo și Craiova au jucat bine și au pus probleme. Se apără foarte bine în jumătatea lor, au jucători de viteză în spatele atacantului și pleacă foarte bine pe contraatac.

Denis are o problemă medicală la stomac. Are un virus, nu a dormit și nu s-a antrenat azi. Mâine vor fi în teren jucători care au jucat mai puțin. Vin meciuri grele și vom avea foarte multe jocuri.

Da, e greu să motivez jucătorii în Liga 1. Este o diferență de atitutine față de meciurile din cupele europene. Și fanii sunt mai mult la meciurile din Europa League. Noi nu ar trebuie să avem o atitudine diferită. Trebuie să fim mereu la fel", a spus DIcă la conferința de presă.

Echipa probabilă FCSB: A. Vlad - Benzar, Larie, Planici, Momcilovici - Nedelcu, J. Morais - Man, Tănase, Coman - Gnohere

  • FCSB - Gaz Metan se joacă duminică, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  16 Septembrie 2017, 21:19
Postat de nebraska pe 16 Septembrie 2017, 18:52

fcsb ba obositule...asta e cu gandul doar la masina,n-are chef de antrenamente.

ba nea broasca, nu vezi ca toti ii spun Steaua?

sexilian
sexilian  •  16 Septembrie 2017, 19:59

bietul mangalit a facut limbrici,cum e posibil,descantece la mancare cu diaconi de calitate si asta pana-n craciun......bine ca nu doare lenea.....

nebraska
nebraska  •  16 Septembrie 2017, 18:52
Postat de andrei.f pe 16 Septembrie 2017, 18:43

Steaua este singura echipa romaneasca din Europa, normal ca trebuie sa foloseasca tot lotul, are meciuri in plus. Dar si bani cacalau !

fcsb ba obositule...asta e cu gandul doar la masina,n-are chef de antrenamente.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează