FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - SEPSI SFÂNTU GHEORGHE 0-0

Mai greu cu Vali Suciu » După victorii cu CFR și Dinamo, trupa lui Ionuț Popa s-a împiedicat cu Sepsi, acasă, 0-0

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 16:30

ACS Poli Timișoara a făcut spectacol cu CFR Cluj (4-3) și cu Dinamo (2-1), dar azi s-a împiedicat de Sepsi, 0-0, și chiar ar fi putut pierde meciul. 

Fotbalul e tare imprevizibil. Cu o etapă în urmă, Timișoara transforma "haita" lui Dinamo în cățeluși de pluș, iar Sepsi pierdea cu Voluntari la scor de neprezentare din trei șuturi pe poartă ale ilfovenilor. În plus, bănățenii veneau după o săptămână de vacanță în Ștefan cel Mare și un drum epuizant de 12 ore cu autocarul.

În această seară, jocul Timișoarei a fost obosit tare, fără acel elan ce-a dat 4 goluri CFR-ului acum două runde. A lipsit acel "ceva" care să facă diferența.

Nikolici a hărțuit în mai multe rânduri apărarea gazdelor, doar că nu s-a lipit deloc de gol. Fie a fost blocat de Curileac, fie Melinte a salvat echipa, când a respins de pe linia porții. Bănățenii au ripostat cu jucătorii din linia secundă, Alex Munteanu și Mailat, dar și cu Șeroni, care a fost urcat în atac. Ar fi putut marca după o fază a lui Mailat, însă Fejer a prins și el o zi foarte bună.

O fază ce-ar fi putut fi decisivă s-a petrecut în minutul 74. Mailat a vrut să treacă printre doi fundași adverși, iar Burlacu l-a împins. După meci, Dan Lăzărescu a spus la Telekom 1 că au fost circumstanțe de penalty. Doar că George Găman a lăsat jocul să continue, cu toate că îi place să acorde cu larghețe, uneori, lovituri de la 11 metri.

"Am făcut cel mai slab joc din acest campionat, bine că n-am pierdut la cât de slab am jucat! Puteam lua gol pe contre. În cazul lui Bianconi, îmi cer scuze mie că l-am băgat! De aceea l-am adus pe Șeroni în față"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

În urma rezultatului de egalitate, ACS Poli se menține pe locul șase, cu 17 puncte.

De partea cealaltă, Sepsi se află pe locul 11, cu 10 puncte.

cls

ACS Poli - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-0
TEXT

Echipele de start 

ACS Poli: Curileac - Crețu, Melinte, Cânu, Șeroni - Soljici, Artean, Al. Munteanu, Vașvari, Bîrnoi - Bianconi
Rezerve: Straton, Bocșan, Curjurici, Ciucur, Doman, Mailat, Oprea
Antrenor: Ionuț Popa

Sepsi Sfântu Gheorghe: Fejer - Burlacu, Ursu, Oros, Dumbravă - Ghinga, Petrovikj, Iovu, Cl. Herea, Astafei - Nikolici 
Rezerve: Miron, Huiban, Papsys, Grecu, Damian, Veress
Antrenor: Valentin Suciu 

 
 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
tihi
tihi  •  17 Septembrie 2017, 09:13

Daca arbitrajul este corect, SEPSI OSK nu pierde usor !! Este o echipa muncitoare si serioasa de luat in seama,doar sa fie lasat sa joace.Si cu rezerve rezista echipelor mai mari. Cu Gaz Metan si cu Dinamo meritau macar 1 puct!! Bravo SEPSI OSK !!

555765317912259
Alexandru Cristea  •  17 Septembrie 2017, 01:32

S-A ADEVERIT inca o data expresia DUPA NUNTA VINE INMORMANTARE !!--asa a patit-osi I.POPA si echipa sa dupa victoria nemeritata cu DINAMO !!

ovydyusb
ovydyusb  •  16 Septembrie 2017, 23:01

patrick petre? e accidentat sau de ce lipseste? e a 2 etapa cand nu e nici rezerva...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close