FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 2-2

FOTO + VIDEO Dinamo scapă incredibil victoria cu CSU Craiova, deși a condus cu 2-0 la Severin

FOTO: Facebook CSU Craiova +4   FOTO
FOTO: Facebook CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 17:11

CSU Craiova și Dinamo au încheiat la egalitate, 2-2, cel mai așteptat meci al etapei a zecea din Liga 1. "Câinii" au condus cu 2-0, dar au cedat inițiativa și au fost pedepsiți de șarjele ofensive extrem de agresive ale craiovenilor, în ultima partea a jocului.

Dinamo a deschis scorul în minutul 18, prin brazilianul Rivaldinho. Brazilianul a fost lansat ideal de Salomao, a înțepat mingea cu vârful bocancului și l-a învins pe Calancea.

Meciul modest al lui CSU a continuat pe parcursul primei reprize, arbitrul Ovidiu Hațegan eliminându-l pe Zlatinski după ce bulgarul l-a umplut de sânge pe Costache.

Penedo a prins o zi mare în poarta lui Dinamo, blocând în aceeași fază trei șuturi periculoase ale craiovenilor pe sfârșit de primă repriză. 

Echilibrul numeric a fost restabilit înainte de pauză, Costache fiind eliminat după o intrare necumpătată, cu tibia sus, asupra brazilianului Gustavo.

Salomao a majorat avantajul "câinilor" în minutul 49, profitând de eroarea lui Screciu și fructificând fără emoții pasa de gol a lui Anton.

Oltenii au redus din diferență prin Băluță, în minutul 75, în urma unei faze care a pornit de la o pasă greșită a lui Salomao. Băluță a îndeplinit o simplă formalitate, împingând mingea în poartă după pasa tânărului Burlacu.

Același Burlacu a marcat golul egalizator din minutul 89, în urma unui șut-bombă de la 23 de metri, la care Penedo a rămas țintuit pe linia porții. "Câinii" puteau chiar să piardă meciul, dar asaltul gazdelor n-a mai adus vreun gol. 

CSU Craiova a urcat pe locul doi, oltenii acumulând 19 puncte, în timp ce Dinamo rămâne blocată în afara play-out-ului. "Câinii" se situează pe locul șapte, cu 16 puncte.

untitled

CSU Craiova - Dinamo 2-2
Au marcat: Băluță '75, Burlacu '89 / Rivaldinho '18, Salomao '49

TEXT / VIDEO
*Zlatinski a fost eliminat în minutul 28, pentru o lovitură cu cotul la Costache. Hațegan i-a arătat roșu direct în urma unei altercații generale
**Costache a văzut și el roșu în prelungirile primei reprize după o intrare extrem de dură asupra lui Gustavo

Echipele de start: 

CSU Craiova: Calancea - Screciu, Kelici, Briceag - Martici, Rossi, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Băluță, Mitriță
Rezerve: Mitrovici, Popov, Mateiu, Burlacu, Bărbuț, Spahija, M. Roman
Antrenor: Devis Mangia

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, M. Oliva - Anton, Mahlangu - Costache, Rivaldinho, Salomao - Bokila
Rezerve:
Rezerve: Brănescu, A. Dudea, Hanca, R. Grigore, I. Gheorghe, Nascimento, Nemec
Antrenor:
Cosmin Contra

 
 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (637)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  17 Septembrie 2017, 19:17

Vai, vai, vezi să nu mori de oftică !!! Adică dimano a pierdut neașteptat 3 puncte dar cu ajutorul mâncătorului de floare de la mijlocul terenului a câștigat 1 punct !!!! Ce mai vrei băi ndimano ????

doritor
doritor  •  17 Septembrie 2017, 13:16

Corect pentru UCv : a)HOȚOGAN a dat aiurea cartonas rosu lui Zlatinski si-n compensatie lui Costache; b) Hoțogan n-a dat 11m in special la Burlacu,dar si la Baluta; c)la fiecare meci U Cv. lasa la inceput initiativa adversarului si abia cand primeste gol riposteaza; d) sistemul cu 3 fundasi e bun cand joci sa te aperi si sa ai contraatacuri norocoase; e) e timpul ca suporterii sa uite trecutul comunist al lui Dinamo contra altor echipe inclusiv U Cv. pentru ca era mai in coasta lor fata de altele si pentru ca azi sunt altele mai mediatizate,mai favorizate; f) ii mai trebuie un portar bun sa-l tina in priza pe Calancea ca greseste prea usor cateodata.

148922525663410
 •  17 Septembrie 2017, 12:01

Foarte slab Hategan,iar gsp trucheaza tot timpul realitatea.In meciul cu Cfr cand ia spart capul lui Screciu acesta din urma era vinovat ca a intrat cu capul in cotul adversarului,iar adversarul a primit doar galben,acum Zlate nici nu l-a lovit si a luat rosu.In meciul cu cfr l-a trimis in tribuna pe Dan Petrescu ca a parasit spatiul destinat,dar pe marele antrenor Gurita nu il vede ca mai are putin si intra in teren.De ce nu se aplica corect regulamentele pt toata lumea?

Vezi toate comentariile (637)
Comentează